ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ, ΠΕΣΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟ

 
Τραβάει πιστόλι και σκοτώνει άνθρωπο. Ποιος φταίει; Ο δολοφόνος. Ποιος άλλος; Δεν θέλει ερώτημα. Δεν θα βγάλεις ένοχο και τον σκοτωμένο. Ακόμα κι αν έχει ευθύνη το θύμα, αν είχε προκαλέσει τον φονιά. Δεν θα τον σηκώσεις από τον τάφο τον πεθαμένο.

Αν μπουκάρουν δύο ληστές σ' ένα σπίτι, τότε ναι, το έγκλημα είναι και των δύο. Όπως την αμαρτία, την παρανομία την κάνουνε δύο στο αλισβερίσι προέδρου ομάδας και διαιτητή. Γιατί να την πληρώσει μονάχα το κοράκι, όχι και ο πρόεδρος που τα έδωσε. 

Είχαν τσακώσει στα πράσα σε τηλεφωνική υποκλοπή της ΕΥΠ πρώην υπερυπουργό παιδείας της ΝΔ, και καθηγητή πανεπιστημίου. Σα να μην τρέχει τίποτα. Το ξεφωνητό πέφτει για τον πρόεδρο της ΠΑΕ με τον οποίο υποτίθεται ή πραγματικά νταραβερίζεται «στο αλλοιώς» ο εν λόγω πολιτικός και  πανεπιστημιακός. Ο γνωστός λαϊκισμός της εξέδρας. Από την εξέδρα πέφτουν συνθήματα για τον «πουλημένο διαιτητή», όχι γι' αυτόν στον οποίον πουλήθηκε.
Παρακάτω. Ο κόσμος και τα μμε ασχολούνται και με το παραπάνω με την όποια συμμορία στο ποδόσφαιρο κι όχι στον ίδιο βαθμό με την «εγκληματική οργάνωση» σ' άλλους χώρους, π.χ. της πολιτικής. Παρακολουθούσαν πρόεδρο ΠΑΕ και ''τσακώσανε'' τον άφθαρτο και ατσαλάκωτο πρώην υπουργός από τον υπερκοριό της ΕΥΠ. η συζήτηση αφορούσε «παρέμβαση» του πολιτικού σε δικαστή. Διασυρμός. Όχι μόνον του προέδρου ΠΑΕ. Είναι και του πρώην υπουργού διασυρμός κοινωνικός, κομματικός. 
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΑΚΟΜΑ