ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ISIS

 
Τον Ιούνιο, και μιλάμε για φέτος, για το προσεχές καλοκαίρι, είναι στην Γερμανία το ευρώ. Και καπάκι, τον Ιούλιο αρχίζουν στη Γαλλία οι ολυμπιακοί αγώνες του 2024. Τι σημαίνει  αυτό; Πανικός! Συναγερμός!!! Κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Και γαμώ τα μέτρα προστασίας από το φόβο τρομοκρατικών επιχειρήσεων από τον ISIS. 
Ο κίνδυνος είναι ορατός. Πολύ περισσότερο όταν οι εν λόγω διεθνείς διοργανώσεις γίνονται στις δυο μεγαλύτερες χώρες της Ευρώπης. Οι αστυνομίες των δυο χωρών, κι όχι μόνο αυτές, έχουν να κάνουν με τους πιστούς, τις φανατίλες του Αλλάχ.
Έστω, λέμε έστω ότι οι μυστικές υπηρεσίες είναι βέβαιες πως οι τρομοκράτες θα πάνε όλοι για μπάνιο. Δεν πρόκειται να κτυπήσουν. Τους είναι αρκετό ότι έτσι κι αλλοιώς ο αντίπαλος μπαίνει στον πυρετό της προετοιμασίας να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Πάλι τα προληπτικά και  ολοφάνερα μέτρα προστασίας είναι στο πρόγραμμα. Εκεί έφτασε το πράμα. Οι αγώνες, οι κάθε διεθνείς αγώνες να ξεκινούν από τα μέτρα τα αντιτρομακρατικά. 
Συμπέρασμα πένθιμο. Και να μην ανοίξει μύτη, τόσο στο ευρώ, όσο και στους ολυμπιακούς, η διεθνής τρομοκρατία θα βγει κερδισμένη. Χαμένη θα βγει μόνο αν αγνοηθεί- αυτό, όμως, δεν γίνεται. 
Διαβαστε ακομα:

Η ΑΕΚ ΤΟ ΕΝΑ ''ΧΑΙΡΕΤΕ'' ΚΑΠΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ