Η ΑΕΚ ΜΕ ΑΡΗ 2-0 ΕΜΟΙΑΖΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ!

 
Χάνει από τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ, στη συνέχεια γκελάρει 2 - 2 στην έδρα της αφού είχε προηγηθεί 2 - 0 του ΠΑΟΚ και χθες επανήλθε στις νίκες. Άδικο να δούμε μόνο τη νίκη επί του Άρεως, η ΑΕΚ ήταν πάρα πολύ καλή με δυο γκολ πριν το τέταρτο. Ήταν η καλύτερη ΑΕΚ της σαιζόν, χωρίς υπερβολή. Δεν άφηνε τη μπάλα από τα πόδια της, απειλούσε συνεχώς και το σπουδαιότερο έκοψε κάθε σκέψη και ελπίδα ακόμα και για ισοπαλία στον αντίπαλο. Στον Άρη που την απέκλεισε στο κύπελλο και  γενικά την δυσκόλεψε σε κάθε αναμέτρηση τους αυτή τη σαιζόν.
Με τις νίκες της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού διαφορετικό πια το σκηνικό στην κορυφή της βαθμολογίας. Με 69 πόντους πέρασε πρώτη η ΑΕΚ, μπροστά από τον Παναθηναϊκό 68 και τον ΠΑΟΚ 67. Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει στην Τούμπα τον Ολυμπαιακό, στον αναβληθέντα αγώνα, τότε η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ξαναβρεθεί πρώτη με 70 βαθμούς. Αν κερδίσει ο Ολυμπιακός τότε θα στηθεί η σκάλα ΑΕΚ 69, ΠΑΟ 68, ΠΑΟΚ 67, Ολυμπιακός 66. Βάλτε να πάνε, πήγαμε.
Πέμπτη αγωνιστική χθες στα μπαράζ και πέμπτη ήττα της Λαμίας, η οποία προηγήθηκε στη Λεωφόρο, και τελικά έχασε 3-1 από τον Παναθηναϊκό. Στον σκοτεινό κόσμο των πιθανοτήτων τύχη έχει ο πιο αδύναμος κρίκος της αλυσίδας, η Λαμία. Κάπου θα σκάσει ένα λάστιχο και  θα... ευνοηθεί. Μάλλον είναι απίθανο να προχωράει από ήττα σε ήττα. Ποιος, λοιπόν, στη συνέχεια θα πληρώσει τα σπασμένα; 
Ο προπονητής του Άρεως παραδέχθηκε χθες ότι οι παίκτες της ομάδας δεν βγάζουν από το κεφάλι τους τον τελικό κυπέλλου. Καθόλου περίεργο! Επαγγελματίες είναι και ο τελικός είναι όλα τα λεφτά της χρονιάς! Δεν θέλουν με τίποτα να απουσιάσουν, άρα μέχρι την ημέρα του τελικού θα παίζουν συγκρατημένα. Μην τυχόν και  τιμωρηθούν. Μην τυχόν και τραυματιστούν. 
Διαβαστε ακομα:

ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ