ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΥΡΟΚΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!

 
Ένας σαρωτικός Ολυμπιακός έπνιξε τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Αρκεί να σημειωθεί πως και μετά το 2-0 δεν φρενάρε, δεν μετρίασε το ρυθμό του και μετά από υποδειγματική εμφάνιση κέρδισε μόνο 2 -1! Τι, αλήθεια, είναι το ποδόσφαιρο... Θα ήταν βέβαια τεράστια κι απίστευτη έκπληξη να έπαιρνε βαθμό ο ΠΑΟΚ, όμως στα τελευταία δευτερόλεπτα των καθυστερήσεων, όπου τότε σκόραρε ο φιλοξενούμενος, ο γηπεδούχος απειλήθηκε με το 2-2.
Μεγάλο παιχνίδι και μπράβο στον Ολυμπιακό. Ναι μεν παρουσίασε μια ενδεκάδα με απορίες και ερωτηματικά, αλλά το σχεδόν ολοκληρωτικό rotation αποδείχθηκε η καλύτερη συνταγή. Ένας Ολυμπιακός αποφασισμένος και για τη νίκη και ,τελικά, για να σηκώσει αυτός την κούπα του πρωταθλήματος. Δεν είναι εύκολο! Ποιος μπορεί να 'ναι σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί το ίδιο μαχητικά στη συνέχεια όπως χθες; 
Απομένουν τέσσερις αγωνιστικές στα μπαράζ κι ένα ματς χρωστούμενο για τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Άρα, όλα παίζουν αν λάβει κανείς υπ' όψιν τη βαθμολογική συγκομιδή των τεσσάρων διεκδικητών. Της ΑΕΚ 72, του Παναθηναϊκού  71, του ΠΑΟΚ 67 και του Ολυμπιακού 66. Την πρωτομαγιά θα γίνει το παιχνίδι ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός.
Διαβαστε ακομα:

ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟ... ΞΕΡΟΥΝ!