ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ!

 
Τα βλέπουμε αλλά ακόμα δεν τα έχουμε συνηθίσει. Δικαιολογημένα. Επειδή είναι πρωτόγνωρα, Δεν έχουμε προηγούμενες γεύσεις στο στόμα και στο μυαλό. Να το πούμε αλλοιώς. Μεγάλες ομάδες έχουμε, και αν δεν είναι αληθινά μεγάλες, έτσι τις βλέπουμε και λογαριασμό δεν έχουμε να δώσουμε σε κανένα. Δεν συνηθίζεται, όμως, στο ντόπιο πρωτάθλημα και τρεις και  τέσσερις ομάδας να κυνηγανε τον τίτλο. Όπως συμβαίνει φέτος. Και συμβαίνει μέχρι τα τελευταία μέρα της διαδρομής!
*ΑΕΚ πρωταθλήτρια 72 βαθμοί. 
*Με 71 Παναθηναϊκός εκτός τίτλου πρωταθλήματος από το 2010. 
*ΠΑΟΚ μ΄ ένα ντέρμπυ στην Τούμπα λιγώτερο 67, πρωταθλητής του 2019 και σχεδόν μόνιμη παρουσία στον τελικό κυπέλλου τα τελευταία χρόνια. 
*Ολυμπιακός 66, συν ό,τι κάτσει με ΠΑΟΚ εκτός έδρας, το  πιο μεγάλο όνομα στην Ελλάδα.
Τέσσερις αγωνιστικές πριν από το νήμα του τερματισμού απόψε ΑΕΚ- ΠΑΟ, Άρης - Ολυμπαικός και Λαμία - ΠΑΟΚ. Τι λέμε; 
Βγάζουμε το σκασμό. Είμαστε άνθρωποι της μπάλας και γι' αυτό δεν λέμε ούτε λέξη. Τι να πούμε! Ότι ο Άρης (φώτο) στη Θεσσαλονίκη έχασε από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, άρα θα χάσει και από Ολυμπιακό. Άρα... δεν θα χάσει και από Ολυμπιακό. Ότι σύμφωνα με τον άγνωστο κόσμο των πιθανοτήτων από σε κάποιο - ποιο; - παιχνίδι η Λαμία θα πάρει έστω μια ισοπαλία στα μπαράζ της κορυφής. Υπ' όψιν ότι ο Πανσερραϊκός ήδη ξεπέρασε στη βαθμολογία την Λαμία.  
Διαβαστε ακομα:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΥΡΟΚΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!