ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟ 3 - 0 ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 
Νίκησε καθαρά και πανηγυρικά η ΑΕΚ με το επιβλητικό 3 -0 επί του Παναθηναϊκού και εκεί που έφθασε το έργο μικρή ή και μηδενική σημασία έχουν οι εντυπώσεις. Μετράει το αποτέλεσμα πλέον και το πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός δεν κέρδισαν, έχασε ο Παναθηναϊκός και μόνο η πρωταθλήτρια ΑΕΚ έκανε ταμείο το τρίποντο. Παρακάτω;
Το παρακάτω είναι με βάση το χειρώτερο σενάριο της ΑΕΚ τι είναι δυνατόν να προκύψει. Ποιο, λοιπόν, είναι το πλέον ασύμφορο για την πρωτοπόρο με 75 πόντους ΑΕΚ; Να χάσει τα δυο προσεχή παιχνίδια και να κερδίσει μονάχα το τελευταίο, στην έδρα της, με την Λαμία. Στην περίπτωση αυτή θα μαζέψει συνολικά 78 βαθμούς. Κι  όμως με τους 78 στο παντελόνι πιθανότατα η ΑΕΚ να ξανασηκώσει την κούπα.
Ο Παναθηναϊκός το παίρνει αυτός αν κερδίσει και τα τρία ματς, μέχρι το τέλος. Αυτό σημαίνει ότι χάνουν κάθε ελπίδα οι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, με 68 και 67 πόντους αντίστοιχα. Για να το πάρει ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί αυτός να πάρει όλα τα παιχνίδια (κι αυτό που χρωστάει με τον Ολυμπιακό), λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι η ΑΕΚ θα κερδίσει εντός έδρας μόνο την Λαμία στο φινάλε.
Άρα, η ΑΕΚ απειλείται μόνο από τον Παναθηναϊκό. Όχι, βέβαια. Ελπίδες να πάρει το πρωτάθλημα έχει και ο Ολυμπαικός, αν κερδίσει αυτός και τα τέσσερα παιχνίδια στα play-off, Να φτάσει έτσι τους 79 βαθμούς, να περάσει την ΑΕΚ και να ακυρώσει κάθε όνειρο του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. 
Διαβαστε ακομα:

ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ!