ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΛΗΡΩΣΕ Η ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ...

 
'Ήταν σχεδόν σίγουρο, κάποιος από  τους διεκδικητές του τίτλου θα πλήρωνε τη λέζα... Η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ., ένας απ' αυτούς. Έμοιαζε απίθανο στην καλύτερη παρουσία της στο πρωτάθλημα η Λαμία να πορευτεί στα play-off μέχρι τέλους από ήττα σε ήττα. Τελικά, το φόρο στον αδίστακτο νόμο των πιθανοτήτων τον πλήρωσε ο ΠΑΟΚ.
Ένας μάλλον... χαλαρός ΠΑΟΚ, κράτησε το παιχνιδάκι σε χαμηλές στροφές και, τελικά, ισοφάρισε 1 -1 στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων. Και να σκεφτεί  κανείς ότι ο ΠΑΟΚ για πρώτη δεν κερδίζει την Λαμία, την  οποία πάντα, όποτε βρίσκεται αντίπαλος της, εντός και εκτός έδρας, παίρνει το τρίποντο.
Άξια η Λαμία πήρε την ισοπαλία, αλλά θα ήταν άδικο να... μη χρεώσουμε το αποτέλεσμα στην αππουσία αγωνιστικότητας του ΠΑΟΚ. Λες και είχε έρθει η ώρα να... αποσυρθεί η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης και από το πρωτάθλημα. Αφού έμεινε εκτός κυπέλλου κι εκτός Ευρώπης. 
Τι θα πει ''Η Λαμία ήταν αδιάφορη''. Δεν λέγεται αυτό. Βεβαίως δεν πάει για πρωτάθλημα η ομαδούλα, αλλά δεν είναι λίγο να αρπάζει με το σπαθί της βαθμούς μέσα από το πορτοφόλι ομάδας της κορυφής.
Διαβαστε ακομα:

Η ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΕΥΡΩΠΗΣ, Η ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ