Η ΑΕΚ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ 3 -2 ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

 
Η ΑΕΚ δέχθηκε πολύ γρήγορο γκολ στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, αλλά και ισοφάρισε αμέσως και κυριάρχησε στο ημίχρονο. Η πρωταθλήτρια δεν πανικοβλήθηκε από το γκολ των γηπεδούχων και έπαιξε με τη σιγουριά ότι το παιχνίδι είναι δικό της. Ήταν πολύ καλύτερη η ΑΕΚ κι έχασε κλασικές ευκαιρίες απέναντι σε αντίπαλο σχεδόν ανίκανο να την απειλήσει. Επιβεβαιώθηκε, όμως, και με τρόπο κραυγαλέο ότι στη μπάλα δεν ξέρει κανείς τι θα γίνει και είναι απρόβλεπτο οτιδήποτε. 
Το ματς έδειχνε σίγουρο για λογαριασμό της ΑΕΚ. Ακόμα κι όταν η ΑΕΚ είχε αποφασίσει να... αποσυρθεί από το γήπεδο. Να μην είναι στην Τούμπα, αλλά να ταξιδεύει σε κόσμο ονειρικό και φανταστικό. Πάντως, όχι στο γήπεδο της Τούμπας. Η ανύπαρκτη, η αγωνιστικά απούσα στην επανάληψη ΑΕΚ σκόραρε στο 75, το σκορ έγινε 1-2,αλλά, τελικά, λειτούργησε η... ''απόφαση'' να δοθεί η νίκη στον ΠΑΟΚ, κι αυτός δεν πέταξε την ευκαιρία.
Πάλι σε ματς μπαράζ για τον τίτλο, θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ στην έδρα της είχε προηγηθεί 2-0 και τελικά το ματς τελείωσε 2-2 υπέρ του... ΠΑΟΚ. Κι αυτό το χθεσινό εξελίχθηκε με πρωταγωνίστρια την ΑΕΚ, μια ΑΕΚ του ενός ημιχρόνου και μια... άλλη ΑΕΚ, μικρή σχέση με τη νικήτρια του 3-0 επί του Παναθηναϊκού.
Απομένουν δυο αγωνιστικές για την ΑΕΚ, ούτε μισή παραπάνω. Το ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και το ματσάκι με την Λαμία. Ο Παναθηναϊκός με την ήττα του από τον Άρη αποκλείστηκε από το πρωτάθλημα. Ελπίδες για τον τίτλο κρατάνε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, που έχουν ένα ματς λιγότερο. Η βαθμολογία; ΑΕΚ 75, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός από 71 και Ολυμπιακός 70.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΥΚΟΛΟ ΜΕ ΠΑΟΚ, ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕ... ΛΑΜΙΑ