ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ... ΔΙΑΛΕΙΜΑ ΑΕΚ- ΠΑΟΚ

 
Πρωταθλητής Ελλάδος ο Ολυμπιακός. Ξανά πρωταθλητής. Στην πραγματικότητα κάθε χρόνο παίρνει την κούπα ο Ολυμπιακός, απλά κάνει ένα διάλειμμα, για να επανέλθει ξανά. Συγκεκριμένα τα κουκιά.
Από το 2011, μην πάμε πιο πίσω, ο Ολυμπιακός πήρε σερί επτά πρωταθλήματα. Εποχή Μαρινάκη αυτή. Επτά στη συνέχεια είχε πάρει και επί Κόκκαλη,  για να μη ξεχνιόμαστε. Μετά την επταετία Μαρινάκη το 2018 το πήρε η ΑΕΚ και το 2019 ο ΠΑΟΚ. Επανήλθε ο Ολυμπιακός για μια τριετία, το 2020, το 2021 και το 2022. Το 2023 ήλθε η σειρά της ΑΕΚ και το 2024.ο ΠΑΟΚ.
Το κατέκτησε πάλι ο Ολυμπιακός φέτος, το 2025 και  το ερώτημα είναι αν θα έχει πάλι σερί η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα και κύπελλα.
Χθες στο Καραϊσκάκη η ΑΕΚ έχασε μόνο με 1-0 και είναι ευχαριστημένη. Δεν άξιζε για κάτι περισσότερο, αν σκεφτεί κανείς ότι μόλις είχε μια τελική στην εστία των γηπεδούχων. Ήταν μια ΑΕΚ τραυματισμένη και ηθικά και άοπλη για τις απαιτήσεις ενός ντέρμπυ. ''Αξιοπρεπή'', λοιπόν, η ήττα μόνο με 1-0, η τρίτη στη σειρά στα παιχνίδια play-off.Μετά το 2- 3 από τον ΠΑΟΚ στη Φιλαδέλφεια και το 3 - 1 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. 
Διαβαστε ακομα:

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑ... ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ