Η ΜΑΥΡΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

 
Νίκησε η εθνική την Φινλανδία και πήρε την τρίτη θέση στο ευρωμπάσκετ. Τι να το κάνεις! 'Άσε τι λένε οι άσχετοι, ο πόνος είναι και δεν ξεχνιέται, από την ήττα από την Τουρκία.. Τι έγινε στον τελικό;; Την πάτησε η Τουρκία, έχασε τη νίκη μέσα  από τα χέρια της. Πρωταθλήτρια. Ευρώπης η  Γερμανία. 
 
Πηγαίνετε στον τάφο του Χίτλερ, ο άνθρωπος δεν σηκώθηκε βέβαια, δεν πετάχθηκε έξω, αλλά έπαθε, έχασε το χρώμα του και έβριζε χριστοπαναγίες από την τσαντίλα του. Με το δίκαιο του. Αυτή η Γερμανία ήταν... μαύρη. Με νέγρους μπασκετμπωλίστες, Ο κόσμος χάλασε. Αυτό το λένε στην Γερμανία, και δεν είναι μόνο οι χιτλερικοί, οι φασίστες, αλλά και όσοι θέλουν στην  πατρίδα τους τη συνέχεια της φυλής τους. Όχι  μπασταρδεμένη και τα αίματα ανακατωμένα.
 
Τι λέμε; Στο φινάλε δεν μας ενδιαφέρει ποια ομάδα κέρδισε και ποια έχασε στον τελικό. Εμείς δεν παίξαμε στον τελικό, είτε μας άξιζε, είτε όχι. Αυτό έχει σημασία. Ποιος ασχολείται με την όποια αξία της άλφα και της βήτα ομάδας. Και δεν παρηγοριόμαστε επειδή πράγματι είδαμε καλά παιχνίδια και παικταράδες στο ευρωμπάσκετ. Η ομάδα μας απέτυχε. Αυτό έχει σημασία. Το τι λένε οι. λάτρεις του... αθλητικού πνεύματος, τους αφήνουμε στο παραμύθι τους. 

 Διαβαστε ακομα:

 

Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ