Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ... ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος σκόραρε και τα δυο γκολ με Αστέρα Τρίπολης στις καθυστερήσεις. Και προχθές, με αντίπαλο τον επικίνδυνο Λςεβαδειακό έκανε το ίδιο. Διαφορετικά δεν έμενε στο ''Χ''. Μια του κλέφτη, λέει η σοφή παροιμία, δυο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μοίρα. Που σημαίνει ότι την τρίτη φορά δεν καθαρίζει ο πρωταθλητής. Εκτός κι αν αγνοήσουμε τη σοφία των αφορισμών, των γνωμικών του λαού.
Και δεν είναι μόνο ότι έπεσε από την Ακρόπολη και δεν μάτωσε ο Ολυμπιακός. Είναι και το άλλο. Δυο φορές στο Καραϊσκάκη ισοφάρισε ο αντίπαλος. Ο Λεβαδειακός. Γίνεται; Να, που έγινε κι αυτό.
Είπαμε να έχει και λίγο γεύση από εκπλήξεις το πρωτάθλημα, διαφορετικά το έργο δεν κόβει εισιτήρια, αλλά όχι έτσι, σχεδόν από το ξεκίνημα της σαιζόν.
Διαβαστε ακομα: