Ο ΠΑΟΚ ΕΒΑΛΕ ΤΕΣΣΕΡΑ, ΗΘΕΛΕ ΚΙ ΑΛΛΑ

 
Δεν σκόραρε στο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ελβετική Γιανγκ Μπόυς, αλλά στην επανάληψη έβαλε τέσσερα και ήθελε περισσότερα. Πράγματι και μετά το 4 - 0 στην Τούμπα οι γηπεδούχοι είχαν απόλυτη υπεροχή κι έκαναν αληθινά επιθετικό ποδόσφαιρο. 
Ποιος ασχολείται με την Ευρώπη! Μπράβο στον ΠΑΟΚ που βρίσκεται σε σπουδαία φάση, και είναι ικανός να περάσει από κάθε ισοδύναμο και κατώτερο αντίπαλο. Χθες η εμφάνιση του ήταν υπέροχη, και δεν είναι... άλλη επειδή ο αντίπαλος από το 6 κιόλας έμεινε με δέκα. 'Επαιξε με αέρα ο ΠΑΟΚ και το πρώτο που λες είναι ότι είχε... κέφια. Οι παίκτες του ήταν ορεξάτοι μέχρι τέλους.
Ποια Ευρώπη! Ας το ξαναπούμε. Μεθαύριο Κυριακή θα δούμε ΠΑΟ -ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα βέβαια,. Αυτό είναι το στοίχημα. Αν ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία θα συνεχίσει να κρατάει τα γκέμια στην κορυφή. Ή ο ΠΑΟ ο οποίος έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία θα πάρει ηθικό και δύναμη από την επιτυχία του εκτός έδρας να κερδίσει χθες 1-0  εκτός την σουηδική Μάλμοε..
Ποια Ευρώπη! Πρωτάθλημα είναι τοι πρώτο ζητούμενο. Μην μας τρελαίνουν τα ευρωπαϊκά ματς. Ας προσγειωθούμε. Κακά τα ψέματα. Ασφαλώς θα ήταν πολύ καλύτερα αν οι λεγόμενες μεγάλες ομάδες μας είχαν πρώτα την Ευρώπη και  μετά το κατσαρόλι στο πρωτάθλημα. 
Διαβαστε ακομα:

ΠΑΟΚ, ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΟΘΟΝΗ