Ο ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ «ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ»

 

Στο Καράκας δεν σε πιάνει κανένα federal αδίκημα. Βενεζουέλα είναι εκεί, παράνομο οικόπεδο, σ’ άλλους θεούς πιστεύουν. Βέβαια, αν η Interpol θέλει οπωσδήποτε κάποιον φορτωμένο βαρύμαγκα, τότε ξηγιέται ινδιάνικα. Δώστετον μας, και εμείς τράμπα σας παραδίνουμε δυο αλάνια του καρτέλ που έχουμε στην καβάτζα.

Πολυεθνικό story και μας προέκυψε το σκάνδαλο με τα δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Κι όλη η Ελλάδα περιμένει την «επιστροφή» Φιλιππίδη, να ακουστεί και η άλλη πλευρά. Ο δε Άγγελος είναι προθυμότατος να τεθεί στη διάθεση της δικαιοσύνης. Περίεργο.

Να ξηγηθώ. Έχει βρωμίσει από Κολωνάκι μέχρι Ψυχικό και Εκάλη ότι ο Φιλιππίδης δεν θέλει να τον «επιστρέψουν». Στην Τουρκία ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού ζήτησε από το προξενείο της Ελβετίας εξάμηνη άδεια εργασίας και παραμονής. Υποτίθεται ότι δεν γνώριζε πως στην Ελλάδα τον είχαν βάλει στο σημάδι και υποτίθεται ήθελε να κάνει μπίζνες στην Ελβετία.

Κύριοι, πρώην τραπεζίτης είμαι, θα περιμένω  στην Γενεύη κάποιους Σαουδάραβες επιχειρηματίες, τραπεζίτες συναδέλφους από το Ντουμπάι και τη Σιγκαπούρη.

Κανένα πρόβλημα το προξενείο. Ακόμα κι αν την άραζε στο ξενοδοχείο και ρέμβαζε ο Άγγελος στη λίμνη Λε Μαν (φωτό), που πιάνει μέχρι Γαλλία στο Μοντραί, εκεί που διαμένουν όλες οι ελληνικές οικογένειες upper class.

Γιατί, όμως, να θέλει, όπως ισχυρίζεται, να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Φιλιππίδης, όταν γνωρίζει πως θα τον φυλακώσουν. Γιατί να μην επικαλεστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα, αποφάσεις Στρασβούργου, και τίποτα φωτογραφίες του Λαυρεντιάδη, εκτός όλων των άλλων επίσης τραπεζίτη, που υποφέρει στον Κορυδαλλό και δείχνει κακοποιημένος;

Κι όταν πλησιάζει η 40η ημέρα που είναι να φέρουν τον Άγγελο Φιλιππίδη στην Ελλάδα, ποιος ξέρει τι θα προκύψει την 39η ημέρα;

Διαβάστε ακόμα:

Αποκάλυψη: Πώς δεν έγινε πρόεδρος του ΟΠΑΠ ο Φιλιππίδης