Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ

 

Στο αρχείο πήγε η υπόθεση του δανείου που είχε πάρει από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, επί Άγγελου Φιλιππίδη, ο Κύπριος επιχειρηματίας Μιχάλης Έλληνας. Υπάρχει πολύ Παναθηναϊκός σ’ αυτό το στόρυ και αξίζει να το απλώσουμε.

Ο Έλληνας ήταν στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επί καπετάν Γιώργη Βαρδινογιάννη. Και οι δυο τους διαμένουν στην Εκάλη, ο δε Κύπριος από μπαμπά μεγαλοεπιχειρηματίας μένει φάτσα, απέναντι από το σπίτι του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Ο γιος του Έλληνα ένα φεγγάρι είχε το βόλεϋ του Παναθηναϊκού και έμεινε κι αυτός στην Ιστορία με τη μεγάλη κουβέντα «Γαμ… τόν πούσ… τόν Ολυμπιακό». Μάλιστα αυτή η ατάκα βαζελικής λεβεντιάς είχε γίνει και πρωτοσέλιδο σε μια φυλλάδα.

Ο Έλληνας διατηρεί γραφεία στην Τζέντα διότι από τον πατέρα του έχει κοντράτο με τον παληό βασιληά της Σαουδικής Αραβίας, να παίρνει την προμήθεια του για όσους τόνους ρύζι έρχεται από τις ΗΠΑ. Το γραφείο μετράει τα τσουβάλια ρύζι και η σακούλα γεμίζει ρευστό.

Με ειδικές σχέσεις με τον εκδότη Μπόμπολα, κάποτε τα είχαν τσουγκρίσει, στη συνέχεια τα βρήκανε, ο Έλληνας έσκασε κανονικά μια επιταγή έναντι του δανείου που πήρε από τον Φιλιππίδη και καθάρισε. Δεν έγινε Γριβέας ο άνθρωπος.

Διαβάστε ακόμα:

 Με ένα πήδο εκτός Σέγκεν στην ασφάλεια