ΠΡΩΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ

Πηγή: INTIME
 

Η πιάτσα λέει ότι τον Φιλιππίδη τον καθάρισε ο βετεράνος δικηγόρος Γιώργος Παπαϊωάννου, που έχει χρηματίσει και αθλητικός δικαστής, σε εποχή που στην ΕΠΟ έλυνε και έδενε ο Θωμάς Μητρόπουλος.

Έντιμος και ικανός ποινικολόγος ο Παπαϊωάννου κατάφερε να μην προφυλακιστεί ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού για το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Πασίγνωστος με πρόσωπα της δικτατορίας ο Γιώργος Παπαϊωάννου ήταν στον Παναθηναϊκό την περίοδο της χούντας, με Κίτσιο, Κοντογιάννη, Πολέμη, σήμερα πρέπει να πλησιάζει τα 90 χρόνια. Κι όμως, είναι ακόμα σε δράση. Προ ημερών, μάλιστα, εμφανίστηκε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για λογαριασμό ερασιτεχνικού σωματείου, ασφαλώς να συνδράμει φιλικά.

Ο Φιλιππίδης δεν ήθελε να μπει φυλακή με τίποτα. Όταν έγινε φανερή η ενόχληση από πλευράς Καραμανλή, Αγγέλου να μην τους συνδέει για οποιονδήποτε λόγο με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Φιλιππίδης “έδωσε” γύρω στα 15 δάνεια άλλων τραπεζών που είχαν εγκριθεί σε πείσμα της “προειδοποίησης” του Προβόπουλου. Που σημαίνει ότι δεν είναι μόνον αυτός υπόλογος επειδή αγνόησε τη σύσταση της Τράπεζας της Ελλάδος.

Δεν είναι όλοι οι γιατροί το ίδιο. Ούτε οι δικηγόροι. Ο Παπαϊωάννου είναι ειδικός στις “αναιρέσεις” στον Άρειο Πάγο. Άνθρωπος κλειδί.

Διαβάστε ακόμα:

Στο 90 ο Φιλιππίδης έφαγε γκολ από την Ιντερπόλ