ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ

Πηγή: Intime
 

Ο Ολυμπιακός θα πάρει τόσα, συν τόσα, συν τόσα, συν..., είναι λογαριασμός τα λεφτά που θα βάλει στο ταμείο με τη συμμετοχή του στο τσάμπιονς ληγκ. Και η γενική σούμα εξαρτάται και από τα συνολικά έσοδα της μπίζνας, δηλαδή της διοργάνωσης του τσάμπιος ληγκ, και από τα αποτελέσματα στο γήπεδο.

Γνωστά θα μου πεις όλα αυτά. Κερδίζει η ομάδα, τόσο γράφει η μαυρομύτα. Προκρίνεται η ομάδα, συν στο συν. Το ίδιο και οι τρεις ομάδες που κάνουν παιχνίδι στο γιουρόπα ληγκ, με πολύ μικρότερη την καβάτζα. Γιατί; Επειδή αυτή η Νο2 μπίζνα της UEFA μαζεύει πολύ λιγώτερα έσοδα. Πήρες χαμπάρι;

Κανένας δεν βάζει το χέρι στην τσέπη να δώσει. Μιλάμε για επιχειρήσεις, όχι για φιλανθρωπίες. Αυτά τα ελληνικά, τα Made in Greece, να βάλει λεφτά ο πρόεδρος, να τσοντάρουν οι μεγαλομέτοχοι, είναι για ανέκδοτα. Το χρήμα κυκλοφορεί μόνον όταν παράγεται. Όταν κερδίζεται.

Στήνει το έργο η ΟΥΕΦΑ, αυτή το διοργανώνει, αυτή το λανσάρει, αυτή το εμπορεύεται και απ' όλη τη χαρτωσιά κρατάει τα δικά της, διότι δικό της είναι το πρότζεκτ, και τα υπόλοιπα, τα πολύ περισσότερα τα κάνει μοιρασιά. Και η κάθε ομάδα, μικρή, μεγάλη, ξέρει τι παίρνει. Παστρικές δουλειές.

Τι γίνεται στην Ελλάδα; Φοβερό! Ανατριχιαστικό. Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, και αναφέρομαι κυρίως στα μεγάλα μαγαζιά, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη και σία δεν τα έβαλαν κάτω, ποτέ δεν το έκαναν αυτό, ώστε να φτιάξουν πρωτάθλημα που θα παράγει έσοδα, κέρδη. Και δεν τους νοιάζει που τα γήπεδα είναι άδεια. Έχουν, φαίνεται, τον τρόπο να βολεύονται στο αλλοιώς.

Διαβάστε ακόμα:

Συμμορίες στις γειτονιές της Ν. Υόρκης