ΤΟ ΤΣΕΛΣΥ ΧΑΝΕΙ ΕΝΑ... ΓΚΑΡΑΖ!

 

Σου δίνω κατ' αρχήν την είδηση και στη συνέχεια θα το συζητήσουμε μαζύ το πράμα. Στο Τσέλσυ του Λονδίνου πουλήθηκε ένα εγκατελειμένο και ετοιμόρροπο και άχρηστο γκαράζ, που βρίσκεται σ' ένα μικρό οικόπεδο, με 550.000 λίρες! Ποιος μαλάκας το αγόρασε, θα πει ο άσχετος. Με τόσα λεφτά αγοράζεις ένα κανονικό σπίτι στο Λονδίνο. Εγώ τι λέω;

Δεν είναι μαλάκας ο νέος ιδιοκτήτης του γκαράζ. Σίγουρα είναι ταλέντο! Αν ήμουν κατασκευαστική εταιρεία, μεσιτική, επενδυτική, θα έψαχνα να βρω τον γάτο. Ο άγνωστος αγοραστής του γκαράζ που μοιάζει με καλύβα που δεν την πλησιάζει ούτε άστεγος, θα κονομήσει. Γιατί;

Η παράγκα-γκαράζ βρίσκεται σε μια αριστοκρατική γειτονιά του King's Road και πριν πουληθεί είχε πάρει άδεια κατεδάφισης. Ο νέος ιδιοκτήτης του μικρού οικοπέδου και του γκαράζ έχει δικαίωμα να κτίσει σπίτι ενός ορόφου με δύο υπνοδωμάτια και υπόγειο, εκτός βέβαια από σαλόνι, μπάνιο, κουζίνα.

Ρε, τον μαλάκα, θα ξοδέψει μια περιουσία για την αγορά και την ανέγερση σπιτιού και θα κονομήσει τα διπλάσια από το ποσό της επένδυσής του.

Δεν αποκλείω τις 550.000 λίρες ο μαλάκας να τις κονόμησε από μία άλλη τέτοια κίνηση. Να αγόρασε ένα χαμόσπιτο, να το σενιάρισε και να έβγαλε τα διπλά. Και μετά το γκαράζ να κτυπήσει μια εγκαταλελειμένη αποθήκη να την κάνει σικάτο ρεστωράν, ένα ξεχασμένο εργοστάσιο να το μετατρέψει σε σούπερμάρκετ.

Διαβάστε ακόμα:

Να γίνουμε μουσουλμάνοι!