ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

 

Δεν γλυτώνουμε με τίποτα. Καταδικασμένοι είμαστε να τρώμε στη μάπα τα ίδια και τα ίδια. Τι άλλο να 'ναι αυτό παρά κατάρα. Το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου ξανά μανά στη σέντρα. Φοβερά πράγματα. Παραδίνομαι, λες. Σηκώνω τα χέρια.

Δεν ζω σε κράτος, ρε. Εδώ και έξι χρόνια κρατάει αυτή η κολώνια. Τι, να μιλήσω για βόθρο; Και ποιος έχει αφήσει ελεύθερη την κάνουλα και ξεφορτώνουν τα οχήματα “Εκκενώσεις ο Σκατίλας”.

Υπάρχει σκάνδαλο, ρε; Υπάρχει, λένε. Οι ανταλαγές ακινήτων, τα φιλέτα του Δημοσίου, η Λίμνη Βιστωνίδας, ένοχοι ο ηγούμενος Εφραίμ, ο καλόγερος Αρσένιος, οι δικηγόροι Πελέκηδες, και η γυναίκα του πρώην υπουργού Βουλγαράκη, Πελέκη κι αυτή.

Και γιατί δεν την καθαρίζουν τη δουλειά. Τι να λέει, γιατί κάτι λέει, ένα σκάνδαλο να σέρνεται σκανδαλωδώς(!) τόσα χρόνια, από το 2008, και δεν ξέρεις πόσο θα τραβήξει μέχρι να μας πουν αν πράγματι είναι ένοχοι αυτοί που κατηγορούνται. Μήπως φταίνε και κάποιοι άλλοι, Καραμανλής και σία, που δεν θα καθίσουν στο εδώλιο του εφετείου των κακουργημάτων, όπως οι καλόγεροι του Αγίου Όρους.

Διαβάστε ακόμα:

Εγκληματίες πριν ακόμα γεννηθούν