ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ!

Πηγή: Fosphotos
 

Το δεξί χέρι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη ήταν ένα από τα βαποράκια της Siemens. Λέμε τι αναφέρουν τα χαρτιά. Τα δικόγραφα. Οι εισαγγελείς. Τα στοιχεία για το animal party στις μίζες των εξοπλισμών. Είμαστε και εκ νέου στην εποχή των παλιών σκανδάλων. Εξεταστικές επιτροπές, ανακρίσεις, εκδικάσεις και λοιπά.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο αποδυτηριάκιας, ακόμα κι όταν η γαμημένη Ελλάδα κοιμόταν τον ύπνο της ναρκωμένης αγελάδας υποστήριζε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το πιο διεφθαρμένο κόμμα της πολιτικής Ιστορίας στο τόπο μας. Πολλά χρόνια πριν ξεσπάσουν τα σκάνδαλα Τσοχατζόπουλου, Μαντέλη, Κουτσόγιωργα, Παπαντωνίου και βέβαια η «υπόθεση στρατηγού».

Αυτό ήταν το πατρατσούκλι του Θόδωρου Τσουκάτου, «στρατηγός». Ο κατ’ ευθείαν «προσωπικός» συνεργάτης του Σημίτη. Το γραφείο του, μάλιστα, με την ευκαιρία να πούμε, ήταν στο υπόγειο του Μαξίμου, επί πρωθυπουργίας Σημίτη. Εκεί, στο υπόγειο, στο σκοτάδι έκανε τις βρωμοδουλειές του. Και ο Σημίτης δεν ήξερε τίποτε. Ούτε είχε πάρει πρέφα. Γι’ αυτό κατηγορείται ότι ζημίωσε το δημόσιο ο Τσουκάτος, ότι τα έπαιρνε από την Siemens για τις κρατικές προμήθειες κι όχι ο Σημίτης. Ούτε για ηθική αυτουργία είναι υπόδικος ο πρώην πρωθυπουργός.

Φοβερά πράγματα. Ο Σημίτης ήταν μόνο για να υπογράφει τις συμβάσεις για την άμυνα της χώρας. Άλλοι κονομάγανε, οι Τσοχατζόπουλοι, οι Τσουκάτοι. Μιλάμε για λεφτά ατελείωτα. Για δις!!! Τόσο χοντρά πακέτα μαύρο χρήμα στα λαδώματα από την πρώτη στην γη πολυεθνική εταιρεία που εδώ και 100 χρόνια(!) είχε αναγάγει τη μίζα σε πολιτικούς σε αληθινή επιστήμη, σε περισσότερες από 100 χώρες!

Αν είχε τσίπα ο Σημίτης θα ζητούσε από τους εισαγγελείς να τον καλέσουν κατηγορούμενο. Επειδή είναι έγκλημα ότι δεν έβλεπε τι γινόταν, επειδή δεν ήξερε.

Διαβάστε ακόμα:

Στις μίζες ο κολλητός του πρωθυπουργού