ΒΟΥΤΗΞΤΕ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!

 

Η Ελλάδα πεινάει. Και λοιπόν; Η Ελλάδα δεν έχει να φάει. Και λοιπόν; Η Ελλάδα ζει με δανεικά και άμα μας κόψουν την κάνουλα οι δανειστές, τότε θα ψοφήσουμε. Και λοιπόν;

Δεν κατάλαβα. Επειδή η Ελλάδα είναι σε άθλια οικονομική κατάσταση θα σταματήσουν οι αρπακτές από δημόσια, από κρατικά ιδρύματα; Πιάσανε τον πρόεδρο του Αγίου Κοσμά, του αθλητικού κέντρου στην παραλία, να έχει κάνει μια αρπακτή 800.000 ευρώ μόνο σ' ένα μήνα. Πού είναι το περίεργο;

Τα έχουμε πει. Δεν είσαι κράτος. Είσαι μπουρδέλο. Να μου πουν ποιος τον διόρισε αυτόν που βούτηξε την οκτακοσάρα. Και με ποια διαδικασία. Και μετά έλα πάλι να το συζητήσουμε αυτό που λέω. Ότι είσαι μπουρδέλο, όχι κράτος.

Φοβερό αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει αξιοκρατία. Δεν επιλέγονται άτομα με κριτήρια. Τοποθετούνται ημέτεροι. Δικοί μας. Και δεν τους ελέγχουν. Σα να τους λένε Φάτε, δεν σας βλέπει κανείς.

Αυτός στον Άγιο Κοσμά το παρατράβηξε. Δεν πλήρωνε τους υπαλλήλους του αθλητικού κέντρου. Και έπρεπε αυτοί να διαμαρτυρηθούν για να τσεκάρουνε την τραβηκτική.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος την πήδηξε την Ελλάδα;