«ΠΕΤΑΧΤΕ ΕΞΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

 

Να πούμε κάποια πράγματα έτσι που δεν τα λέει κανένας άλλος μαλάκας στην Ελλάδα. Μόνον ο μαλάκας ο αποδυτηριάκιας θα τα πει. Έχουμε και λέμε, λοιπόν.

Ένας Γερμανός, Ολλανδός, ακόμα και Σλοβένος και Σλοβάκος, κάποιος που η χώρα του παίζει μπάλλα στην Ευρωζώνη, έστω ότι λέει φόρα παρτίδα: “Διώξτε την Ελλάδα μας, μας έχει σπάσει τα αρχίδια. Είναι ζημία να την έχουμε συνέταιρο. Φθάνει πια!”.

Μια τέτοια στάση δεν είναι ανθελληνική. Όχι, βέβαια. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να προστατεύει τα συμφέροντά του. Αν, λοιπόν, το συμφέρον της άλφα ή, της βήτα χώρας της Κομισιόν είναι να εγκαταλείψουν την Ελλάδα, τότε θα πεις πως μια τέτοια θέση είναι φιλοευρωπαϊκή, όχι ανθελληνική.

Δεν το καταλαβαίνω γιατί εσύ ο Έλληνας έχεις το δικαίωμα να λες “Άντε γαμήσου, Γερμανία” και ο Γερμανός πολίτης που σε δανειοδοτεί και ο Λετονός να μην πει “Άντε γαμήσου, Ελλάδα”.

Ο 52χρονος Μπερτ Λούκε είναι δυνατός παίκτης. Από το πουθενά το ακροδεξιό κόμμα AFD το έβαλε στη σέντρα της Γερμανίας και ήδη με το 7% που πήρε στις ευρωεκλογές απειλεί την Μέρκελ. Θα ήμουν μαλάκας σαν Έλληνας να μη λάβω υπ' όψιν μου αυτά που λέει ο Λούκε, επειδή είναι ακροδεξιός, ναζιστής, φασίστας. Δεν θα ήθελα σαν Έλληνας να λέει αυτά που λέει αυτος ο Λούκε, είτε είναι χιτλερικός, σταλινικός, μερκελικός, ό, τι.

“Τι την θέλουμε στην Ευρώπη την Ελλάδα όταν έχει τα δημοσιονομικά της χάλια. Πετάχτε την έξω. Αν είναι δυνατόν να μας εκβιάζει μια χώρα μικρή, τόσο ασήμαντη, που είναι το 2% στο συνολικό ακαθάριστο προϊόν της Ευρωζώνης”.

Επί της ουσίας. Δεν μ' ενδιαφέρει αν αυτός ο Λούκε τα λέει όλα αυτά γιατί θέλει να κάνει αντιπολίτευση στην Μέρκελ. Αν πράγματι είναι ιδεολογικά ανθέλληνας. Αν πράγματι υποστηρίζει με τον τρόπο του τα εθνικά συμφέροντα της πατρίδας του. Αυτό που μ' ενδιαφέρει είναι ότι εγώ σαν Ελλάδα έχω δώσει δικαιώματα. Αυτό με σκοτώνει.

Διαβάστε ακόμα:

Λεφτά μέχρι τον Μάρτιο έχουν τα ταμεία