ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΒΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΩΣ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

 

Χοντρό το σκάνδαλο της απατεωνίστικης εταιρείας Energa-Hellas Power που ζημίωσε κάποια δις το δημόσιο σε τριψήφιο αριθμό. Μη στεκόμαστε στους κατηγορούμενους μονάχα. Δεν το συζητάμε ότι επιβάλλεται να τους κόψουν τον κώλο.

Κάτσε, ρε. Εδώ υπάρχει κόσμος που πεινάει, που είναι σε μόνιμη κατάσταση απελπισίας κι εσύ ξεσκίζεις το κράτος, που δεν μπορεί να πληρώσει συντάξεις και τις πετσοκόβει και βάζει φόρους πάνω στους φόρους. Για τέτοια εγκλήματα κάποιες άλλες εποχές η φυλακή ήταν χάδι. Κοινωνική πρόκληση ήταν. Τους κρεμάγανε στην κεντρική πλατεία τους ενόχους.

Μη ξεφεύγουμε. Λέγαμε να μη μένουμε μόνον σ' αυτούς που κονομήσανε. Ευθύνη έχουν και οι κρατικοί λειτουργοί. Αυτοί είναι η μεγαλύτερη πληγή! Δεν είναι η Ελλάδα η χώρα που βγάζει τα μεγαλύτερα ταλέντα στις αρπακτές. Τα σκάνδαλα οφείλονται κυρίως στο ότι το κόμμα, το κάθε κόμμα δεν υπηρετεί το κράτος, δεν ενδιαφέρεται να ισχυροποιεί το κράτος, αλλά το πηδάει. Γι' αυτό και τόσο εύκολα το πηδούσαν για δεκαετίες οι νταβατζήδες. Αναμένο το κόκκινο φως στο μπορδέλο έβλεπαν.

Διαβάστε ακόμα:

Το σατανικό κόλπο του διοικητή της ΔΕΗ