Ο ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΚΙΚΑΣ

 

Άλλο απαράδεκτο. Προέκυψε θέμα για τον πρώην υπουργό οικονομικών σύντροφο Γκίκα Χαρδούβελη επειδή, λέει, έβγαλε τα λεφτά του έξω. Απαράδεκτο, λέω εγώ, να το κάνουν
θέμα. Απαραδεκτότατο.

Άλλο απαράδεκτο. Προέκυψε θέμα για τον πρώην υπουργό οικονομικών σύντροφο Γκίκα Χαρδούβελη επειδή, λέει, έβγαλε τα λεφτά του έξω. Απαράδεκτο, λέω εγώ, να το κάνουν θέμα. Απαραδεκτότατο.

«Ψάξτε τον Χαρδούβελη» ζήτησε ΠΡΙΝ τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 ο επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος. Η Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης της Βουλής να τον τσεκάρει τον Χαρδούβελη διότι δεν δήλωσε τα πακέτα που έβγαλε στο εξωτερικό.

Για σιγά, ρε. Ποιος είναι ο Γκίκας Χαρδούβελης; Ήταν ο προηγούμενος υπουργός οικονομικών και πριν τρία χρόνια υπήρξε σύμβουλος του τότε πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου. Αυτό δεν φθάνει; Φθάνει και περισσεύει.

Ούτε η γιαγιά μου, ρε, ούτε η γκόμενά μου τον έκαναν πρωθυπουργό τον Παπαδήμο. Όχι, βέβαια. Το ίδιο και τον Χαρδούβελη. Στημένοι ήταν και οι δυο. Ούτε εκλεγμένοι είναι, ούτε ανήκουν σε κάποιο κόμμα. Άρα;

Να ζητήσουν ευθύνες απ' αυτούς που τους έστειλαν. Ποιος, ποιοι αποφάσισαν να γίνουν πρωθυπουργός και υπουργός οι Λουκάς και Γκίκας; Οι δανειστές μας. Είσαι μαλάκας αποδυτηριάκια.

Ο λαός αποφάσισε να κάνει τους μη εκλεγμένους πρωθυπουργό και υπουργό. Ο λαός όταν αποδέχεται δάνεια που δεν μπορεί να ξεχρεώσει. Και συνεχίζει ο λαός να μη θέλει να ξεκόψει το νταραβέρι το δανεικό με τους δανειστές.

Διαβάστε ακόμα:

Πατριωτικό καθήκον έγιναν τα χαράτσια