ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

 

Γράφει ο Ισαάκ Διαμαντίδης

Και οι δύο ειδήσεις αναρτήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, με διαφορά μιας ώρας αν δεν απατώμαι. Η πρώτη που έλεγε ότι παγώνει το ΕΣΠΑ, διαψεύστηκε αυθωρεί και παραχρήμα από τον υπουργό Οικονομίας Γ. Σταθάκη ως εκτός θέματος.

Η άλλη ,που ήταν πολύ πιο εφιαλτική, καθώς, προανήγγειλε κούρεμα των καταθέσεων, δεν έχει διαψευστεί ακόμη, προφανώς γιατί ο Βαρουφάκης φωτογραφίζεται ακόμη, αυτή τη φορά για τη λονδρέζικη ΣΑΝ. Κι όμως είναι το θέμα της ημέρας, που αν δεν διαψευστεί, θα γίνει το δράμα της Δευτέρας αύριο το πρωί στις Τράπεζες. Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει.

Μία βόμβα στα θεμέλια της Οικονομίας έχει απασφαλιστεί και δεν υπάρχει πυροτεχνουργός να την εξουδετερώσει. Συνδυάζω την είδηση αυτή με μία άλλη που σας ανέφερα την Παρασκευή για τη μείωση από μεγάλη Τράπεζα του ορίου των αναλήψεων από 1500 σε 800 ευρώ.

Πρόκειται για την ΑΛΦΑ ΜΠΑΝΚ και περιμένω να δω αν οι ιθύνοντες του Πιστωτικού αυτού Ιδρύματος γνωρίζουν κάτι περισσότερο από κάποιον που παρακολουθεί τη δραματική επικαιρότητα, διαβάζει ανελλιπώς τον ξένο Τύπο και είναι υποψιασμένος για τα μελλούμενα. Έχω κάτι ψιλά στην Τράπεζα, να τα σηκώσω ή όχι. Η απάντηση το πρωί της Δευτέρας.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιες παροχές παγώνουν και ποιες αναβάλλονται