ΟΤΑΝ Η ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΚΟΥΡΕΥΕ ΤΟΝ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ!

 

Γράφει ο Ισαάκ Διαμαντίδης

Την ώρα που ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ καυγαδίζουν για το ποιο e-mail είναι οδυνηρότερο, του Χαρδούβελη ή του Βαρουφάκη, ο τελευταίος υπουργός Οικονομικών της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, με ένα νέο e-mail πετάει τη μπάλα στην εξέδρα. Απελευθερωμένος από τα δεσμά του μνημονίου, μοιάζει σαν να θέλει να τους πεί: «Για κοίτα με τι ασχολούνται ακόμη στο Ελλάντα». Άραγε με τι έπρεπε να ασχοληθούν;΄

To ηλεκτρονικό μήνυμα Χαρδούβελη , παρότι εστάλη σε περιορισμένο αριθμό φίλων του από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, πληροφορεί τους πάντες εν Ελλάδι ότι αυτός και η σύζυγός του Μπετζιάν, έπειτα από 32 χρόνια γάμου και έπειτα από μία σεμνή τελετή στο International House του Berkley ανακηρύχθηκαν ως το ζευγάρι της χρονιάς.

Διακρίνω μια σπόντα για το ζεύγος Γιάνη Βαρουφάκη – Δανάης Στράτου, το οποίο παρά τις κοινές εμφανίσεις σε δείπνα και γεύματα, κοινούς αγώνες κατά των αναρχικών στα Εξάρχεια, τρεξίματα στην Αίγινα και αλλού και με τον έρωτα τους να ξεχειλίζε όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, δεν κατάφεραν μέχρι στιγμής να αποσπάσουν ούτε μία αναγνώριση μοναδικότητας σαν συζυγικό πρότυπο.

Ο Χαρδούβελης που έχει λόγους να νιώθει πικαρισμένος από τον Βαρουφάκη, ο οποίος στην τελετή παράδοσης του υπουργείου δεν ήθελε καμιά ενημέρωση λέγοντας συνεχώς «το ξέρω», δηλώνει υπερήφανος γιατί του δόθηκε και βραβείο, παρόμοιο με εκείνο που δόθηκε πέρυσι στον Έρικ Σμιτ της Γκούγκλ και τη σύζυγό του Γουέντι.

Ο πρώην υπουργός πρέπει να ξέρει καλά τη Γουέντι από τη δεκαετία του 1970, όταν ήταν μία άσημη κομμώτρια και τον κούρευε στο I-I-House για χαρτζιλίκι. Σήμερα είναι μία δισεκατομμυριούχος.

Διαβάστε ακόμα:

Η κυβέρνηση κάνει πόλεμο στον Στουρνάρα