ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ

πηγή: Intime
 

Πέρυσι ο ΟΠΑΠ ήταν χορηγός στο πρωτάθλημα της σούπερ ληγκ με 8,5 εκ. ευρώ. Φέτος, ο αποκρατικοποιηθείς ΟΠΑΠ δίνει 6 εκ. ευρώ. Πολύ καλά λεφτά. Έκοψε μονάχα 2,5 εκ. από
το πακέτο που πάει κατ' ευθείαν στη διοργανώτρια του πρωταθλήματος, όχι στις ΠΑΕ.

Τα λεφτά του ΟΠΑΠ για το προσεχές πρωτάθλημα είναι τα ίδια, πάλι 11 εκ. Άρα, οι ΠΑΕ δεν πρέπει να έχουν κανένα παράπονο. Άσε να λένε ότι περίμεναν περισσότερα λεφτά απ' όσα στο προηγούμενο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη δεν θέλει τα λεφτά του ΟΠΑΠ. Έχει τέτοια πολυτέλεια, να σνομπάρει εκατομμύρια μια ΠΑΕ όταν ο μεγαλομέτοχός της έχει 60 παπόρια και δυο εταιρείες του στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Τα 6 εκ. το χρόνο του ΟΠΑΠ για τη χορηγία του πρωταθλήματος δεν φθάνουν στη σούπερ ληγκ. Ύστερα για τα έξοδα της διοργάνωσης είναι και το πακέτο από το Nova. Δεν αποκλείεται, τελικά ο ΟΠΑΠ να προσθέσει ένα ακόμα εκατομμύριο και γι' αυτό δεν θα βάλει χέρι ο Μελισσανίδης, που δεν αποφασίζει αυτός.

Ακόμα και μεγαλομέτοχος να ήταν, που δεν είναι, πάλι δεν θα αποφάσιζε ο ίδιος προσωπικά. Στις εμπορικές συμφωνίες δεν παίζουν... φιλανθρωπικά κριτήρια, ούτε χάρες.

Πέρα απ' αυτό. Το πακέτο του ΟΠΑΠ στο ποδόσφαιρο δεν κοστολογήθηκε ψυχρά και ανταποδοτικά. Αν συνέβαινε έτσι τότε τα χρήματα θα ήταν πολύ λιγώτερα. Το ποσό των 6 συν 11 εκ. οφείλεται σε λόγους «παραδοσιακούς», στην... υποχρέωση του κρατικού ΟΠΑΠ απέναντι στο ποδόσφαιρο.

Διαβάστε ακόμα:

Εντολή Μελισσανίδη να αγοράσουν ...μικροσκόπια