ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

 

Νταραβεριζόμαστε με απατεώνες. Ξεκάθαρα πράγματα. Οι Ευρωπαίοι είναι καραμπινάτοι απατεώνες. Καλά τους κάνουν, λοιπόν, οι Έλληνες που τους τα παίρνουν. Που τους δαγκώνουν κανονικά από το 1821 μέχρι σήμερα.

Μιλάμε σοβαρά. Πολύ σοβαρά. Όταν οι δανειστές της Ελλάδος συνεχίζουν να «βοηθούν» με πακέτα χώρες λαμογιάρικες, αυτό σημαίνει ένα πράμα. Ότι κάπου την έχουν κι αυτοί, οι δανειστές, χεσμένη τη φωλιά τους.

Είναι λογικό, είναι αξιοπρεπές να δίνεις λεφτά σε κάποιους, λέω για τους Έλληνες, που δεν είναι αξιόπιστοι, που δεν είναι συνεπείς στις αποπληρωμές των δανείων τους. Που είναι ξευτυλισμένοι μέχρι το βαθμό να αποδέχονται να επεμβαίνουν στα εσωτερικά τους οι ξένοι.

Ίδια δουλειά μ' όλες τις κυβερνήσεις. Παπανδρέου Γιώργος είναι αυτός, Σαμαράς Αντώνης, Τσίπρας Αλέξης. Να τους λένε οι ξένοι βάλτε φόρο εκεί, πούλησε αυτό, μειώστε εκείνο. Είναι δυνατόν με τέτοιους εταίρους, λέω για τους Έλληνες, να συνεχίζουν να νταραβερίζονται οι Ευρωπαίοι; Άρα είναι απατεώνες. Μια συμμορία είναι όλοι τους, ξένοι και Έλληνες. Έλληνες και ξένοι.

Διαβάστε ακόμα:

Φράκαραν από τα ευρώ τα σεντούκια στα σπίτια