ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΑ ΡΟΛΑ ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

 

Χθες Κυριακή βράδυ ΟΛΟΙ οι υψηλόβαθμοι και μεγαλοστελέχη των ελληνικών τραπεζών ήντουσαν στα γραφεία τους. Δεν ξέρω, πανευτυχής μ' αυτά που συμβαίνουν επειδή είχα πάει ενωρίς για ύπνο, αν οι περισσότεροι τραπεζίτες είχαν επιστρέψει κανονικά στα σπίτια τους.

Αποδυτηριάκιας μιλάει. Ποιος Τσίπρας και ποιος Βαρουφάκης. Την απόφαση να κλείσουν οι τράπεζες από σήμερα για μια εβδομάδα την πήραν οι τραπεζίτες!!! Ό, τι λέω. Οι άνθρωποι είναι σοβαροί, είναι υπεύθυνοι. Δεν είναι άσχετοι όπως ο πρωθυπουργός και ο υπουργός οικονομικών.

Για την προστασία των τραπεζών οι άνθρωποι πρότειναν και επέμεναν στον Τσίπρα να εξαγγείλει να κατέβουν τα ρολά για μια εβδομάδα. Οι συριζαίοι είναι για γιαούρτι. Για κλωτσές. Με το που αποφασίζεται το δημοψήφισμα πήραν σβάρνα τα κανάλια και γαύγιζαν: «Από Δευτέρα οι τράπεζες θα είναι ανοικτές και με λεφτά».

Μόνον οι μαλάκες παίρνουν στα σοβαρά τι λένε οι κυβερνητικοί κομπάρσοι που κυκλοφορούν στα παράθυρα. Μαζεύτηκαν οι ουρές στα ΑΤΜs των τραπεζών και τα υπουργάκια και τα βουλευτάκια του σύριζα διαβεβαίωναν τα κοπάδια των φουκαράδων ότι από Δευτέρα οι τράπεζες θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δεν είπαν το άλλο. Πιο κανονικά οι τράπεζες θα λειτουργούν από τη Δευτέρα μετά το δημοψήφισμα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο πανικός στην Ελλάδα εκφράζεται με ψώνια!