H ΠΟΥΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΙΑ... ΑΝΕΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

 

Για να το καταλάβω. Αν είμαι αριστερός, ψηφίζω αριστερά, αυτό σημαίνει ότι στο σεξ ενεργώ... αριστερά; Δεν κάνω πλάκα, μιλάω, προσπαθώ να πω αυτό που θέλω με όσο το δυνατό καλύτερο τρόπο.

Το πιάνω πάλι από την αρχή. Ένα ζευγάρι είναι στο κρεββάτι και κάνουν έρωτα, νορμάλ, κλασικά. Θα πεις ότι το γαμήσι τους είναι δεξιό, αν άντρας και γυναίκα είναι δεξιοί στα πολιτικά τους φρονήματα; Αν, δηλαδή, άνδρας και γυναίκα είναι παοκτσήδες, θα πεις ότι πηδιούνται παοκτσήδικα, ρωτάω.

Ο γνωστός Αλέξης Μητρόπουλος, πρώην του Σύριζα και αντιπρόεδρος της Βουλής διώκεται για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Και όπως όλοι οι δημόσιοι άνδρες που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο αρνείται τις κατηγορίες. Άλλο είναι το τρελλό!

Ο σύντροφος Αλέξης Μητρόπουλος ζήτησε την προστασία του... αρχιεπισκόπου Αθηναίων! Και του προέδρου της Δημοκρατίας! Γιατί; Επειδή είναι στόχος... αριστερής αλητείας. Όχι απλά αλητείας, αλλά... αριστερής τέτοιας.

Η αλητεία, δηλαδή, δεν είναι αλητεία, είναι διαφορετική ανάλογα ποιος είναι ο αλήτης. Με το ζόρι θέλουν, όχι μόνον ο εν λόγω Μητρόπουλος, να μας πείσουν ότι ο Σύριζα είναι αριστερό κόμμα. Ότι η κυβέρνηση Τσίπρα είναι αριστερή. Άρα, αφού είναι αριστεροί αυτοί που κυβερνούν, άρα οι αλητείες τους είναι... αριστερές.

Εγώ ξέρω ότι ο Σύριζα λέει ότι είμαστε αριστεροί. Στα λόγια. Στις πράξεις είναι καραδεξιοί του κερατά. Άρα, δεν είμαι και μαλάκας να λάβω υπ' όψιν τι λένε, αλλά πως πολιτεύονται, ποιες αποφάσεις παίρνουν. Τώρα αν την φέρνουν πούστικα σ' έναν πρώην σύντροφό τους επειδή τους κράζει, θα πω ότι είναι πούστηδες. Δεν θα πω ότι υπάρχουν αριστεροί και δεξιοί πούστηδες. Η πουστία είναι πουστία.

Διαβάστε ακόμα:

Οι ξεχασιάρηδες του πόθεν έσχες