Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ... ΝΤΟΠΙΓΚ

 

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, δήλωσε και... ξεκαθάρισε τη θέση του ο σύντροφος Γιώργος Σταθάκης, σχετικά με το ποσό, με επταψήφιο νούμερο, που ξέχασε να δηλώσει στο Πόθεν Έσχες. Και στα ακίνητα, με διψήφιο αριθμό, που επίσης ξέχασε ότι είναι δικά του.

Μιλάμε για τον υπουργό οικονομίας, μη ξεχνιόμαστε, όχι κάποιου άσχετου, κάποιου δεύτερου υπουργείου. Ο οποίος Σταθάκης ξευτυλίζει το σύμπαν των ΜΜΕ που έχουν πρώτο θέμα τη δική του παράλειψη να αναφέρει τα περιουσιακά στοιχεία του. Ότι γράφουνε παπαριές.

Ποιο είναι το θέμα, εγώ θα σου πω. Δεν μ' ενδιαφέρει τι γράφουν και πως παρουσιάζουν το έργο τα μήντια στην περίπτωση του συντρόφου Σταθάκη. Που τον ελέγχουν για 1.800.000 ευρώ και 38 ακίνητα. Ούτε μ' ενδιαφέρει τι λέει ο ίδιος ο Σταθάκης.

Τι θα κάνει ο Τσίπρας είναι το ζητούμενο, αν αποδειχθεί ότι ο Σταθάκης μ' αυτά που υποστηρίζει θέλει να κωλομπαρέψει τις δηλώσεις του στο Πόθεν Έσχες τα δύο τελευταία χρόνια. Κι όχι μόνον προσωπικά τι θα κάνει ο πρωθυπουργός, αλλά όλη η κυβέρνηση, όλος ο σύριζας. Θα τον στείλουν τον Σταθάκη ή, θα κάνουν το κορόιδο, πάλι.

Προς το παρόν, ο Σταθάκης δίνει την εντύπωση πρωταθλητή που πιάστηκε ντοπέ. Δηλώνει ότι είναι καθαρός.

Διαβάστε ακόμα:

Οι ξεχασιάρηδες του πόθεν έσχες