ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

 

Τσακώσανε υποδιευθυντή κεντρικού καταστήματος της Εθνικής τράπεζας για δωροδοκία. Πού είναι το περίεργο; Η Ασφάλεια τον συνέλαβε με προσημειωμένα χαρτονομίσματα διότι
τα είχε αρπάξει από ενδιαφερόμενο να χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Πού είναι το περίεργο;

Η υπόθεση προβλήθηκε από τα ΜΜΕ επειδή ο εκβιαστής ήταν υποψήφιος βουλευτής με τον Σύριζα στην Αρκαδία. Ξανά μανά ρωτάω, πού είναι το περίεργο; Απεναντίας ο διεφθαρμένος πολιτικός, αστυνομικός, δικαστικός, τραπεζικός θα την κάνει πιο εύκολα αν είναι «κυβερνητικός».

Επειδή στην πιάτσα περνάει ότι ο κυβερνητικός έχει πιο γερές πλάτες. Επειδή ο κυβερνητικός είναι δύσκολο να τιμωρηθεί, άρα να χαλάσει η βρωμοδουλειά. Κι όμως, για να εντυπωσιάσουν, για να κάνουν φθηνή «αντιπολίτευση» πρόβαλλαν τη λαμογιά του οικολόγου, του κόμματος των οικολόγων, και συνεργαζόμενου με τον σύριζα.

Πρόκειται περί μαλακίας να λες ότι κάποιος είναι τίμιος και αξιοπρεπής επειδή είναι χριστιανός κι όχι μουσουλμάνος και εβραίος. Επειδή είναι αριστερός κι όχι δεξιός. Επειδή είναι γάβρος κι όχι βάζελος.

Σήμερα στον Σύριζα θα βρεις τα περισσότερα λαμόγια. Με διαφορά. Επειδή ο Σύριζα είναι κυβέρνηση. Το Λαμογιστάν είναι υπεράνω κομμάτων. Πάντα αυτό συμβαίνει. Ως δια μαγείας, λες και βαράει ένα αόρατο και άηχο προσκλητήριο τα λαμόγια από κάθε χώρο προσκολλώνται στο κόμμα που θα γίνει κυβέρνηση. Για να κάνουν πιο εύκολα παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμα:

Οι οικονομολόγοι του δρόμου δεν βλέπουν ανάκαμψη