ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

πηγή: Intime
 

Τι θα πει «οριζόντια μονοπωλιοποίηση»; Κατ' αρχήν έναν τέτοιον όρο(;) θα τον χρησιμοποιήσει μόνον κάποιος της πλάκας και της ψευτοδιανόησης. Δεν θα μιλήσει για «μονοπώλιο», αλλά για «μονοπωλιοποίηση», όχι κάθετη, όχι πλάγια, αλλά οριζόντια. Κι άντε και την είπε ο ψευτοκουλτουριάρης την έκφραση «οριζόντια μονοπωλιοποίηση», και το ερώτημα είναι αναφερόμενος σε ποιο θέμα; Στον Ολυμπιακό και στον Μαρινάκη!

Κάποιος κύριος Χριστόφορος Βερναρδάκης, πρώτη φορά άκουσα το όνομά του, πρόκειται για τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης -ωχ, η τσέπη μου- ο οποίος σε κομματική εκδήλωση για τον ένα χρόνο του Σύριζα, είπε και τι δεν είπε σε βάρος του Μαρινάκη. Μίλησε για διαπλοκή, για μαύρο χρήμα, για οικονομικές δυνάμεις οικονομικής επιρροής και αφού τα έφερε απ' εδώ, τα πήγε προς τα εκεί, κατέληξε ότι όλα αυτά συνιστούν... οριζόντια μονοπωλιοποίηση.

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποιήθηκε ότι θα κάνουν μήνυση στον σύντροφο Βερναρδάκη διότι όλα όσα είπε αποτελούν συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Και ποια ήταν η αντίδραση του Βερναρδάκη;

-Δεν είπα τίποτα για τον κύριο Μαρινάκη.

Αυτοί οι τύποι ήθελαν να αλλάξουν την Ελλάδα. Αυτοί που φοβούνται και τον ίσκιο τους. Που συμβιβάστηκαν πριν ακόμα γίνουν κυβέρνηση.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινάκης απέτυχε να βοηθήσει τον Πατριάρχη, ο Ιβάν;