ΓΑΠ, Ο ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΣ

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Όταν ήταν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έδινε ρεσιτάλ... χουβαρντοσύνης. Διαχειριζόμενος δημόσιο ή δανεικό χρήμα, πλήρωνε μόνο για το ενοίκιο των γραφείων του κόμματος 75.000 ευρώ. Χώρια τα άλλα έξοδα, που ανέβασαν τα χρέη στα 200 εκατομμύρια.

Όλα άλλαξαν όταν έγινε πρώην. Πρώην πρωθυπουργός, πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πρώην βουλευτής και αν αληθεύουν οι φήμες και πρώην παντρεμένος. Τώρα δίνει ρεσιτάλ σωστής διαχείρισης, για να μην πω τσιγκουνιάς. Για το ενοίκιο ενός σπιτιού 120 τ.μ. στα Δικαστικά Μαραθώνα, όπου μένει απομονωμένος, διαβάζοντας και αθλούμενος, κατά τα ειωθότα, πληρώνει γύρω στα 90 ευρώ το μήνα.

Φοβερή επιτυχία, αν δεν είναι τίποτε άλλο... Βλέπεις τώρα πληρώνει ο ίδιος και θα πρέπει τα έξοδα του να είναι ανάλογα με τα έσοδα του ως συνταξιούχου που δεν ξεπερνούν τα 2.000 ευρώ.

Αυτό, όμως, δεν τον εμποδίζει να ταξιδεύει σε χώρες του εξωτερικού ως πρόεδρος της Διεθνούς Σοσιαλιστικής, αν εξακολουθεί βεβαίως να υφίσταται αυτή η οργάνωση. Παράλληλα δεν τον εμποδίζει να κάνει όνειρα ολικής επαναφοράς μέσω πιθανής ανασύστασης της κεντροαριστεράς, στις διεργασίες για την οποία συμμετέχει το ΚΙΔΗΣΟ. Πρώην στενοί συνεργάτες του δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να διεκδικήσει ακόμη και την αρχηγία της παράταξης. Τέτοια ακούει ο Βενιζέλος και βγάζει σπυράκια...

Διαβάστε ακόμα:

Δεν πληρώνει - δεν πληρώνει ο Τσίπρας