Ο ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΣ, ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΣΥΧΑΜΑ

 

Αν το σκεφθείς, μήπως κάνεις εμετό. Για να κουνήσει τους ηλικίας 47 χρονών δύο καλογυμνασμένους γλουτούς της η λατίνα Τζένιφερ Λόπεζ τσέπωσε πέντε, αριθμός 5, εκατομμύρια ευρώ, όχι δολάρια. Φοβερά πράγματα.

Για να κάτσει στο πιάνο ο 69χρονος βρετανός Έλτον Τζων και να τραγουδήσει πήρε επτά, αριθμός επτά, εκατομμύρια ευρώ, όχι ρούβλια. Ένα δίφραγκο έκανε παντελόνι ο Ενρίκε Ιγκλέσιας κι ένα ταληράκι η Μπιγιονσέ.

Μάλιστα, κύριε. Μια εικοσαρού ευρώ, εκατομμύρια για να μη ξεχνιόμαστε, ξηλώθηκε ο Ρώσος μεγιστάνας Μιχαήλ Γκουτσέριεβ για να πληρώσει το μεροκάματο των 4 τραγουδιστών, που εμφανίστηκαν στη μεταγαμήλια τελετή του γιου του.

Πρόβλημα. Να έχει λεφτά ο νεόπλουτος και να μη ξέρει πώς να τα σπαταλήσει. Πολύ σοβαρό πρόβλημα. Υπάρχουν κάποιοι νεόπλουτοι που μέχρι το τέλος της ζωής τους δεν κατάφεραν να... θεραπεύσουν την αρρώστεια τους. Πέθαναν οι αισχροί ως νεόπλουτοι. Τα λεφτά δεν τους πάληωσαν. Δεν τους έκαναν πλούσιους. Παρέμειναν νεόπλουτοι.

Ο εν λόγω χάλιας, λέμε για τον Ρώσο που συνεχώς κερδίζει θέσεις στη λίστα Forbes, αυτός ο Μιχάλης Γκουτσέριεβ δεν μπορεί, δεν προλαβαίνει να ξοδέψει περισσότερα απ' αυτά που κονομάει. Γι' αυτό έκανε την παγκόσμια πρόκληση. Χρύσωσε 4 διεθνούς απήχησης τραγουδιστές στο γάμο του γιου του.

Τα κατάφερε ο Γκουτσέριεβ. Να καραξευτυλίσει τους συμπατριώτες του ολιγάρχες της μετακομουνιστικής Ρωσίας. Εμετός οι άνθρωποι. Τα έχουμε και τα σκορπάμε. Καμμία ποιότητα και τέχνη ζωής. Καμμία κλάση αριστοκρατίας.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί μεγαλώνουν τα βυζιά στις αφίσες;