Η ΜΑΥΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΑΚΗ

 

Δεν έχει γραφτεί ποτέ γιατί μπήκε φυλακή ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Δεν ισχύει το γιατί ήταν ένας διεφθαρμένος υπουργός. Μήπως ήταν ο μόνος; Αυτά που έκαναν οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ στον... «τομέα Δ.Δ», «Διαφθοράς και Διαπλοκής» δεν είχαν προηγούμενο από το 1821. Από καταβολής συστάσεως του ελληνικού κράτους, δηλαδή.

Γιατί, λοιπόν, πακετάρανε ειδικά τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τον διέγραψαν από το ΠΑΣΟΚ πολύ πριν ξεκινήσουν οι δίκες για τις μίζες από τις αγορές του υπουργείου εθνικής αμύνης.

Δόθηκε «εντολή». Να κομματιαστεί ο Άκης. Να τον παραλάβει η Δικαιοσύνη και να τον κάνει αλοιφή. Αυτό, για να μη ξεχνιόμαστε, επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, επί πρωθυπουργίας Γιώργου Παπανδρέου. Γιατί, όμως; Σύμφωνοι, μεγάληι αρπάκτρα ο Άκης, όμως όχι μόνον αυτός στο σπορ. Το ΠΑΣΟΚ έκανε σχολή στη λαμογιά.

Επειδή ο Άκης προκάλεσε. Γι' αυτό. Και τα άρπαζε και έκανε επίδειξη πλούτου. Γάμο με την δεύτερη σύζυγό του, την κυρία Βίκυ, στο Παρίσι. Αγορά σπιτιού πανάκριβου του νεοκλασικού φάτσα κάρτα στην Ακρόπολη. Τα ήθελε ο κώλος του να... τιμωρηθεί.

Αυτή είναι η αλήθεια. Η μαύρη αλήθεια για το μαύρο χρήμα του Τσοχατζόπουλου. Αν αγόραζε σπίτια, όχι μόνο δύο και πέντε, στο Χαλάνδρι π.χ. η τη Νέα Σμύρνη, κανένα πρόβλημα. Όχι, ήθελε τη θέα και το θρόϊσμα των πεύκων της Ακροπόλεως.