ΤO MEGAΛΟ DEAL ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ - ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ

 

Η βόμβα έσκασε αργά το μεσημέρι της Τετάρτης οπότε το zougla.gr πληροφορήθηκε τις λεπτομέρειες της σκληρής διαπραγμάτευσης μεταξύ της πλευράς Σαββίδη από τη μια και της πλευράς Βαρδή Βαρδινογιάννη (φώτο) από την άλλη για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού ΜΕGA αλλά και του τηλεοπτικού σταθμού STAR.
Όμως όλα είχαν ξεκινήσει δύο ημέρες πριν όταν η πλευρά Σαββίδη αποκτούσε το 19,6% τις εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ εξαγοράζοντας μη δεσμευμένες- ιδιωτικές μετοχές του Φώτη Μπόμπολα.

Δύο εικοσιτετράωρα μετά η πλευρά Βαρδινογιάννη παρουσίασε στον Ιβάν Σαββίδη τους όρους της για την συμμετοχή του τελευταίου σε ένα εταιρικό σχήμα το οποίο θα περιλάμβανε τόσο το MEGA όσο και τον STAR ως ανεξάρτητο κομμάτι της συμφωνίας. Οι όροι της πλευράς Βαρδινογιάννη είναι οι εξής. Προτείνει την εξαγορά μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού STAR από τον Ιβάν Σαββίδη έναντι 15 εκατ. ευρώ. Επίσης, προτείνει τη συμμετοχή του Ιβάν Σαββίδη σε εταιρικό σχήμα επί του 32% των μετοχών που διαθέτει η πλευρά Βαρδινογιάννη στην ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ έναντι 15 εκατ. ευρώ.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο ζουγκλα.gr