ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΕΔΙΟ ΙΒΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ MEGA!

 

Ο Τσίπρας έχει στόχους συγκεκριμένους, χειροπιαστούς. Στην ατζέντα του και η εξυγίανση στο χώρο των μήντια. Να μην υπάρχουν βοθροκάναλα, όπως χαρακτήριζε το μνημονιακό mega ο αντιμνημονιακός πρωθυπουργός. Απαίτηση του λαού η σωστή και αντικειμενική ενημέρωση.

Πως, όμως, η ιδιωτική τηλεόραση θα δικαιώσει τις δεσμεύσεις και τα οράματα του σύριζα; Μόνο αν πάρουν τα κανάλια επιχειρηματίες με ήθος, όπως οι Μαρινάκης, Σαββίδης. Στις προδιαγραφές του Μαξίμου ήταν και ο Καλογρίτσας, ο οποίος δυστυχώς βρέθηκε εκτός κόλπου και ο πόλεμος κατά της διαπλοκής έχασε έναν αγωνιστή.

Ο Ιβάν Σαββίδης παραμύθι φούρναρης είπε ότι θέλει κανάλι για να ενισχύσει την προσωπική του επιχειρηματική δυναμική σε μία χώρα που, και με την αριστερά στην κυβέρνηση, ακόμα παίζει μπάλα δυνατά η διαπλοκή. Άλλο είναι το απόκρυφο σχέδιο του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ.

Ο ομογενής εκ Ρωσίας δεν αποσκοπεί σε οικονομικό κέρδος με το κανάλι που θα αγόραζε. Και σήμερα με το mega στο οποίο έγινε ένας από τους μεγαλομετόχους. Όπως επίσης δεν πήρε τον ΠΑΟΚ για να κονομήσει από το ποδόσφαιρο.
Να κτυπήσει τη διαπλοκή, όχι να την υπηρετήσει θέλει ο Ιβάν. Βάζει το χέρι στην τσέπη, ξοδεύει εκατομμύρια σε διψήφιο αριθμό για να συμβάλει στη βελτίωση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος. Τα ρεπορτάζ και τα δελτία ειδήσεων να αποκτήσουν, επιτέλους, εγκυρότητα και υπευθυνότητα. Αυτή είναι η επιθυμία του Σαββίδη.

Διαβάστε ακόμα:

ΤO MEGAΛΟ DEAL ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ - ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ