ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΓΙΑΝΝΟΥΖΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ

 

Αποκαλύπτει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Όσοι αποφάσισαν να παίξουν με τη φωτιά το πιθανότερο είναι να κάψουν τα χέρια τους. Θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσω για το παρασκήνιο της υπόθεσης Γιαννουσάκη, αφού είμαι ένα από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν σε αυτή την υπόθεση.

Οι πρώτες επαφές μου με τον ισοβίτη άρχισαν τον Δεκέμβριο του 2016, μετά από επιστολή που εστάλη στα γραφεία του zougla.gr. Η επιστολή απευθυνόταν σε υπουργό της κυβέρνησης και τον καλούσε να πράξει τα νόμιμα, για υποθέσεις που αφορούσαν τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.

Κεντρικό θέμα της ήταν οι δραστηριότητες του εφοπλιστή, που σχετίζονταν τόσο με την παράνομη διακίνηση καυσίμων-μαύρου χρήματος, όσο και με την χρηματοδότηση του πλοίου της ηρωίνης NOOR 1. Άρχισα να αναζητώ τον υπουργό αποδέκτη της επιστολής αλλά και τον Γιαννουσάκη, προκειμένου να μπορέσω να συλλέξω περισσότερα στοιχεία.

Με τον Γιαννουσάκη απέκτησα γρήγορα επαφή εφ' όσον -σε λίγους είναι γνωστό- διατηρώ σχέσεις ως χορηγός με τις φυλακές ανηλίκων του Αυλώνα. Την πρώτη φορά που συνομιλήσαμε όπως είναι φυσικό ήταν επιφυλακτικός και κρατούσε απόσταση ασφαλείας αποφεύγοντας να μπει στην ουσία του θέματος, με την πάροδο του χρόνου όμως άρχισα να κερδίζω την εμπιστοσύνη του και να μου αποκαλύπτει σημαντικά γεγονότα...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο Zougla.gr