ΥΠΟΠΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ ΠΟΣΑ ΣΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ...

 

Του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου

Αυτή είναι η εντύπωση που εισέπραξα. Το ανέφερα στην εισαγγελέα κατά τη διάρκεια της κατάθεσής μου, εφόσον τόσο στην περίπτωση του Νίκου Συντυχάκη, διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας CAPITAL συμφερόντων Μαρινάκη, που εντοπίστηκε με μαύρα χρήματα 622.000 ευρώ στο αεροδρόμιο του «Ελευθέριος Βενιζέλος», όσο και στη διαδικασία διερεύνησης της λίστας των τηλεφωνικών κλήσεων μεταξύ διαφόρων ατόμων κατά τη διάρκεια της επιχείρησης των λιμενικών στα κρησφύγετα της ηρωίνης, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για μεροληπτική συμπεριφορά.

Δεν υιοθετούμε αβασάνιστα τις καταγγελίες του ισοβίτη Γιαννουσάκη, τις ερευνούμε όμως και αξίζει να θυμηθούμε πάλι τι έλεγε στη συνέντευξή του, τότε που δεν... είχε ανακαλύψει ακόμα τον εκβιασμό της εισαγγελέως και του ανακριτή...

Μ. Γιαννουσάκης: Έχε υπ' όψιν σου κάτι τρέχει με την ανακρίτρια.
Μ. Τριανταφυλλόπουλος: Γιατί;
Μ. Γιαννουσάκης: Η ανακρίτρια είναι η Αλβανού, είναι η ανακρίτρια που καταδίκασε τον Κυριάκο και τον Αλαφούζο στο τρίτο δικαστήριο υπέρ του Μαρινάκη, που έπρεπε να αθωωθεί πανηγυρικά και όταν πήγε ένας λιμενικός από αυτούς που σου λέω να δώσει μια κατάθεση, η οποία ενδεχομένως να μπέρδευε και τον άλλον, ξέρεις τι του είπε; Αν δεν μου πεις την πηγή σου, τη θεωρώ αδύναμη, και τσακωθήκανε και έφυγε.
Μ. Τριανταφυλλόπουλος: Ναι, ε;
Μ. Γιαννουσάκης: Ναι. Παίζει έναν ρόλο που δεν την εμπιστεύονται οι λιμενικοί και προσπαθούνε μήπως καταφέρουνε και ορίσουνε ειδικό εφέτη ανακριτή και φύγει από αυτήν.
Μ. Τριανταφυλλόπουλος: Έτσι έπρεπε. Αυτή εννοείς ότι είναι του Μαρινάκη;...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο Zougla.gr