ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΖΙΓΓΕΡ ΣΤΟ “ΓΑΜΟ” ΜΑΡΙΝΑΚΗ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

 

Το ποδόσφαιρο χωρίζει, οι μπίζνες ενώνουν. Το λέει η ίδια η ζωή. Αδέρφια, φίλοι, κολλητοί τόσο δεμένοι, λόγω της ομάδας βρέθηκαν απέναντι. Με γυμνά μαχαίρια. Από την άλλη, οι πιο μεγάλοι εχθροί, με δηλωμένη δημόσια την long play αντιπαλότητα τους, έσμιξαν λόγω συμφερόντων επιχειρηματικών.

Story Νο 1, η μακρά και παιδιόθεν διαπροσωπική σχέση Νίκου Πατέρα και Βαγγέλη Μαρινάκη. Η βαθειά φιλία τους έλοιωσε λόγω ποδοσφαίρου σαν παγάκι στο φούρνο.

Story Νο 2, η δίχως όρια προσωπικές επιθέσεις, με αλατοπίπερο χυδαιότητας Αλαφούζου- Μαρινάκη έλαβε τέλος λόγω… τηλεόρασης.

Ο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ήταν η απασφάλιστη χειροβομβίδα για Μαρινάκη- Αλαφούζο, και το Mega με τον Sky έγιναν η… κοινή προοπτική στις μηντιακές ανησυχίες τους.

Χωρίς τον Γιάννη Βαρδινογιάννη δεν θα ερχόντουσαν τόσο κοντά οι μεγαλομέτοχοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Ο Τζίγγερ, όχι μόνον λόγω μεγαλύτερου επιχειρηματικού μεγέθους από τους άλλους δύο, αλλά και λόγω της προσωπικής του αξιοπιστίας συνέβαλε αποφασιστικά στο deal. Να συνεργαστούν οι τρεις πάνω σε συγκεκριμένο πλάνο, με διπλό στόχο. Και να ενισχύσουν τη θέση τους power game της τηλεόρασης, και να μειώσουν τα λειτουργικά έξoδα σε Mega, Star και Sky.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΛΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ