ΠΕΡΑΣΤΕ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ, ΚΥΡΙΕ ΝΟΜΠΛΙΑ…

 

Πονηρό και παλιό το κόλπο. ''Ναι, σου χρωστάω, αλλά επειδή δεν έχω μία, πρώτον, να κόψουμε κάτι από το ποσό που σου οφείλω και, δεύτερον, να το ρυθμίσουμε σε δόσεις…''.

- Πέραν από τα χρωστούμενα είναι και η εφορία…, υπενθυμίζει ο Στάθης Ταβλαρίδης.

''Πλήρωσε την εσύ (!!!), διότι δεν υπάρχει σάλιο, και το… κανονίζουμε μετά''.

Όχι, αυτό δεν το ζητήσανε από τον συγκεκριμένο Ταβλαρίδη, ο πρώην ποδοσφαιριστής την καθάρισε με δική του πρωτοβουλία την εφορία. Μιλάμε για Παναθηναϊκό, όχι κάποιο μικρομάγαζο, ομάδα χωρίς προϊστορία, οπαδούς, έσοδα, μεγαλόσχημους λεφτάδες.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, στην υπόθεση Ταβλαρίδη έχει το άδικο. Κι ακόμα έχει συμπεριφορά απαράδεκτη, όχι καθαρή, όχι έντιμη στις οικονομικές υποχρεώσεις της προς τους εργαζόμενους.

Βγάζω στον αέρα την περίπτωση του Νίκου Νιόμπλια, προπονητή με τον οποίο ο Παναθηναϊκός πήρε το νταμπλ το 2010. Του λέει ο γενικός αγάς στα οικονομικά της ΠΑΕ:

- Κύριε Νίκο, δεν έχουμε λεφτά.

''Είναι και η εφορία…''.

-…Πόσο;

''27.500 ευρώ''.

- Πλήρωσε την εσύ και θα εξοφλήσουμε κι αυτό το ποσό με χίλια ευρώ κάθε μήνα.

Πράγματι, ο Νιόμπλιας πλήρωσε την εφορία αντί του Παναθηναϊκού, αλλά στο τηλέφωνο δεν του έβγαινε ο άλλος, ούτε πλήρωνε το χιλιάρικο κάθε πρώτη του μηνός.

Να αναφέρουμε τι είπε στον Ταβλαρίδη, ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ, ο μάνατζερ κύριος Κώστας Διαμαντόπουλος, που έκανε τις μεταγραφές πριν το σκάσει ο Αλαφούζος; Άστο, καλύτερα.

Διαβάστε ακόμα:

ΦΕΡΝΕΙ ΦΡΑΓΚΑ Η ''ΣΗΜΑΙΑ'' ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ