ΤΖΑΜΠΑ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΛΕΔΟ

 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αγοράς ο Βραζιλιάνος Ροντρίκο Μολέντο, που μόλις πριν τρεις ημέρες έκλεισε τα 30 του χρόνια, είναι ο ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να φέρει μακράν τα περισσότερα λεφτά στον Παναθηναϊκό. Απ’ ο,τι λέγεται στην πιάτσα και με τέσσερα κατοστάρικα, δηλαδή λιγότερο από μισό εκατομμύριο ο Παναθηναϊκός παραχωρεί την σεντερμπακάρα του.

Έτσι είναι όταν υπάρχει ανάγκη οικονομική. Και μεγάλη ανάγκη και άμεση. Περίπτωση να αγοραστεί ο παίκτης από Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ δεν υπάρχει, διότι μπήκε όρος στο συμβόλαιό του να μη δοθεί σε ελληνική ΠΑΕ.

Αυτό έγινε όταν ο καραφλός Βραζιλιάνος, δεν έπαιξε στην Τούμπα. Και βγήκαν κάτι περίεργες βρώμες, σκέτο ράδιο αρβύλα. Πρώτο παιδί ο Μολέδο, την έχει βρει στην Ελλάδα, είναι χωρισμένος και συγκατοικεί με την χοντρούλα αδελφή του.

Κατανοητή η βιασύνη του Παναθηναϊκού να βρει χρήματα, όχι μόνον από… εράνους, όμως αξίζει να τονιστεί το έλλειμμα του κατάλληλου ανθρώπου στις αγορές- πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Σημειώνεται, τέλος, ότι τον Μολέδο είχε σπρώξει ο Λυμπερόπουλος με συμφωνία μεγαλύτερη από ένα εκατομμύριο, όμως η δουλειά τότε χάλασε, με την ευθύνη της ΠΑΕ. Ούτε του Λυμπερόπουλου, ούτε του Μολέδο.

Διαβάστε ακόμα:

ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ