ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΚΑΣ ΑΠΟ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

 

Η μόλις 19 χρονών κοπέλα από τη Μυτιλήνη, κόρη αστυνομικού, που πέρασε λίγο από τη Θεσσαλονίκη, κατέληξε στην Καλαμάτα, όπου σύμφωνα με την τελευταία επικοινωνία που είχε με τους γονείς της θα σπούδαζε σε ένα ΙΕΚ. Φαίνεται πως πάνω στη βόρεια Ελλάδα προσπάθησε να επιβιώσει κάνοντας τη χορεύτρια σε κάποια μαγαζιά κι όπως λέει το ρεπορτάζ επιχείρησε να κάνει και κάτι φωτογραφίσεις για βιοτεχνίες ρούχων.

Προφανώς τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά στη Θεσσαλονίκη και αποφάσισε να κατέβει στον νότο. Οι επαφές της με το σπίτι ήταν σπάνιες. Την τελευταία φορά που την άκουσαν οι γονείς της από το τηλέφωνο τους είπε για το ΙΕΚ. Τελικά, μέσω δυτικής Ευρώπης, βρέθηκε στην Αιθιοπία και από εκεί αεροπορικώς στο Χονγκ Κονγκ όπου και συνελήφθη με 2,5 κιλά κοκαΐνη στις χειραποσκευές της.

Ήδη παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα και το μόνο ελαφρυντικό που όπως φαίνεται διαθέτει είναι το νεαρόν της ηλικίας της. Κάτω εκεί στην Κίνα, η ανώτερη ποινή που προβλέπεται για τέτοια ποσότητα ναρκωτικών, είναι τα ισόβια. Η οικογένεια βρίσκεται σε απόγνωση, και ήδη όπως κυκλοφόρησε στην Αθήνα την υπόθεση έχει αναλάβει γνωστός ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου.

Δεν ήταν όμως η μοναδική περίπτωση που εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ το τελευταίο διάστημα. Άλλες τρεις γυναίκες από διαφορετικές χώρες, συνελήφθησαν...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο zougla.gr