ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

Νέος ''σωτήρας'' στον Παναθηναϊκό ο επιχειρηματίας Σπύρος Θεοδωρόπουλος, «ο μίστερ κρουασάν…». Ήδη, η «διοίκηση» (υπάρχει τέτοια!) της ΠΑΕ, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και ΜΜΕ στολίζουν το σούπερ πετυχημένο έμπορα μετά βαΐων και κλάδων. Του στρώνουν χαλί και του υπόσχονται χαϊδέματα και γλειψίματα που δεν γνώρισε ο προηγούμενος. Ο κύριος Ιωάννης Αλαφούζος.

Βέβαια! Υπάρχουν και οι προηγούμενοι, αυτό είναι το σίγουρο. Άγνωστο πώς θα κάτσει η τράπουλα, σχετικά με τον νέο σωτήρα, το βέβαιο είναι ότι ο προηγούμενος, οι προηγούμενοι την έκαναν τη ζημιά.

Φοβερό! Ο κάθε πρωθυπουργός της Ελλάδος, από το 1974 μέχρι σήμερα έχωνε τη χώρα όλο και πιο βαθειά στα χρέη. Μιλάνε τα γεγονότα. Τα ντοκουμέντα. Ανδρέας Παπανδρέου, Μητσοτάκης, Σημίτης, Καραμανλής, Γιώργος Παπανδρέου, όλοι τους έβαλαν κωλοδάκτυλα για να φτάσει η Ελλάδα στα μνημόνια.

Ακόμα και ο Γιώργος Παπανδρέου που υπέγραψε νταηλίκι το πρώτο μνημόνιο, συνέχιζε να πρωθυπουργεύει ενώ η Ελλάδα όλο και περισσότερο γινόταν εκτεθειμένη στους δανειστές με νέα βάρη.

Αυτή είναι η τραγωδία. Την ελπίδα κουβαλούσε κάθε επόμενος πρωθυπουργός, κι αυτός μας βύθιζε στα πιο ανοικτά νερά.

Κανένας, όμως, δεν φταίει. Κανένας δεν έχει ευθύνες. Όλες τις παίρνει χωρίς να τις… αναλαμβάνει ο επόμενος κυβερνήτης.

Έτσι και στον Παναθηναϊκό. Ουδείς παλαίμαχος, οργανωμένος οπαδός, κανένα ΜΜΕ δεν ζητάει λογαριασμό για την καταστροφή των προηγούμενων διαχειριστών της ΠΑΕ. Όλα θα τα φροντίσει ο νέος σωτήρας με τη συνδρομή του Παναθηναϊκού λαού. Υπέροχα.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΠΟΙΑ 20 ΕΚ. ΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ