ΡΕΒΥΘΙΑ ΑΝΤΙ ΜΠΡΙΤΖΟΛΑ

 

Ο πιο μόρτης της παρέας έδωσε τη σοφή εξήγηση πως είναι δυνατόν μια χρεοκοπημένη χώρα να γιορτάζει το Πάσχα, σα να μην υποφέρει από την πιο ζοφερή οικονομική κρίση της νεώτερης Ιστορίας της. Τι συμβαίνει; Πέρυσι και πρόπερσυ παραμιλούσαν οι Ευρωπαίοι με τις αεροφωτογραφίες των νησιών, σε Αιγαίο και Ιόνιο. Πήκτρα!

Η έξοδος από την Αθήνα στην ύπαιθρο το Πάσχα είναι πάντα θριαμβευτική. Και στις καλές εποχές και τα τελευταία χρόνια την μνημονιακής κατοχής. Οι Έλληνες δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Την ερμηνεία του φαινομένου τη δίνει ο δικός σου.

«Δεν κοιμάμαι τα μεσημέρια, όμως την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς ήμουν ξαπλωμένος μπροστά στην τηλεόραση, με πήρε για λίγο, μάλιστα είδα και ένα όνειρο... Πως στις 7.30 θα πεθάνω... Άρχισα να μουντζώνω τον εαυτό μου. «Να, μαλάκα! Που δεν έφαγες μια μπριζόλα, που σου είχε απομείνει και την έβγαλες το μεσημέρι με ρεβύθια...».

Τι εννοείς, τον ρώτησαν από την παρέα. Τι να εννοώ, ρε! Έτσι κι έτσι πεθαμένοι είναι οι Έλληνες, ότι έχουν στην άκρη αντί να το δώσουν στην Μέρκελ, θα το καταξεσκίσουν τις ημέρες του Πάσχα. Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΤΑΝ ΑΠΟΡΡΙΘΦΗΚΕ Η ΚΑΣΣΙΑΝΗ ΛΟΓΩ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ