ΕΝΑΣ «ΜΕΓΑΛΟΣ» ΚΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

 


Το ότι είναι οπαδός του Ολυμπιακού είναι το λιγότερο. Σιγά, που θα κολλήσουμε στην ποδοσφαιρική και θρησκευτική ιδεολογία του Εβραίου Βίκτωρα Ρέστη, αν τελικά εμπλακεί με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μήπως ξύνισαν τα μούτρα τους οι οπαδοί του Ολυμπιακού με τον βάζελο Κοσκωτά; Οι αεκτζήδες με τον βάζελο Μπάρλο.

Οπαδός του Παναθηναϊκού και για κάποιο διάστημα πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν ο Πέτρος Στάθης, δεξί χέρι του Βίκτωρα Ρέστη. Ο οποίος ως γνήσιος επιχειρηματίας υπεράνω όλων έχει θεό το χρήμα. Και το δαιμόνιο το επιχειρηματικό προς κάθε κατεύθυνση, παπόρια, τράπεζες, ΜΜΕ, κατασκευές, τα πάντα όλα. Από πακέτο όσο δεν μπορείς να φανταστείς.

Έχει συλληφθεί, έχει φυλακιστεί για σοβαρά αδικήματα ο κοντός στο ανάστημα Βίκτωρ Ρέστης, όμως δεν το βάζει κάτω. Ανήσυχος. Μπαίνει και βγαίνει. Μέτοχος στα περιοδικά του Πέτρου Κωστόπουλου, μετά αποσύρθηκε. Το ίδιο με το ΔΟΛ, με το Mega κ.α.

Από το Mega κέρδισε μία… δημοσιογράφο, πρώην μοντέλο, την οποία παντρεύτηκε. Μία κούκλα υψηλή που του ρίχνει ένα κεφάλι. Με το ποδόσφαιρο ήταν να μπλεχτεί στην ΑΕΚ ως… ακόλουθος του Μελισσανίδη, την εποχή Ντέμη Νικολαίδη.

Ο Ρέστης δεν είναι κοπής Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζου. Εάν τελικά το «Group Restis» έχει συμμετοχή στο κόλπο με τον Ταϊλανδέζο, ο «κοντός» Βίκτωρ δεν θα το παίξει παναθηναϊκάρα, ούτε θα κάνει δηλώσεις για τη διαιτησία κ.α.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ