ΖΗΤΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ... ΜΑΔΟΥΡΟ

 

Το γνωστό θέμα. Οι γερμανικές αποζημιώσεις. Σε δουλειά να βρισκόμαστε. Με αφορμή την παρουσία στην Αθήνα του Γερμανού προέδρου της Δημοκρατίας, Σταϊνμάγερ, και τη συνάντηση του με τον ομόλογό του Προκόπη Παυλόπουλου, ξανά στο τραπέζι ο λογαριασμός. Τι ζητάει η Ελλάδα για τη ζημιά που υπέστη η χώρα μας από την χιτλερική Γερμανία.

Το ποσό σχεδόν αυξήθηκε. Έφτασε τα 376 εκ. ευρώ. Όλα μετρημένα. Οι καταστροφές που προκάλεσαν οι Γερμανοί την τετραετία της κατοχής, οι απώλειες κρατικών πόρων αλλά και οι αποζημιώσεις σε συγγενείς 120.000 νεκρών σε στρατόπεδα.

Τριαντάφυλλος Μηταφίδης. Ένας φουκαράς της πολιτικής, εβδομηνταφεύφα, συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Είναι ο πρόεδρος της ειδικής σχετικά με το θέμα επιτροπής της Βουλής, βουλευτάκος του Σύριζα, από την Τούμπα της Θεσσαλονίκης. Τα πιάσαμε τα λεφτά μας. Για τη διεκδίκηση των οφειλών από την Γερμανία. Αυτός ο Μηταφίδης που είχε… στηρίξει τον σύντροφο Μαδούρο όταν είχε ξεσηκωθεί εναντίον του ο κόσμος της Βενεζουέλας.

Μηταφίδης και Προκόπης Παυλόπουλος σ’ ένα ακόμα γύρο της πολιτικής Ελλάδος στο γνωστό θέμα που δεν προχωρά και η ευθύνη βαρύνει την ελληνική πλευρά. Που παίζει πάντα αρκουδιάρικα. Είτε με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, είτε με το υποτιθέμενο… άλλο, το... καινούργιο, τον Σύριζα

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΣΑ ΕΚΑΤ. ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ