ΤΖΑΜΠΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ

 

Νέα, λέει, βελτιωμένη πρόταση θα κάνει η ΕΡΤ στις ΠΑΕ προκειμένου να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Μιλάμε για σκάνδαλο. Μιλάμε για νομιμοποίηση του εγκλήματος που διέπραξε η προηγούμενη κυβέρνηση. Που συμφώνησε, αν είναι δυνατόν, όχι με κανόνες ελεύθερης αγοράς, η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΤ να πάρει τα τηλεοπτικά δικαιώματα αγώνων, ΔΗΛΑΔΗ προϊόντων χωρίς εμπορική αξία.

Αυτό ήταν το πνεύμα των... επενδύσεων που χαρακτήριζε τον Σύριζα και θα έσωζε την εθνική οικονομία. Μια υπό κρατικό έλεγχο ιδιωτική επιχείρηση να σκορπά φράγκα για ματς Β' και Γ' εθνικής, που πλέον τις λένε super league 1 και 2.

Δεν κρίνουμε τα μικρομάγαζα των ποδοσφαιρικών εταιρειών, που ''κάθονται'' στο κοντράτο τους με τον Σύριζα. Κρίνουμε τη νέα κυβέρνηση που ουσιαστικά δέχεται να ''εκβιαστεί'' από προβληματικές ανώνυμες εταιρείες. Δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα αν δεν ''τα πάρουν'' οι ΠΑΕ; Να μη ξεκινήσει ποτέ. Ένα αντικοινωνικό και αντιποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, που είναι ιδιωτικό, όχι κρατικό και παρακρατικό.

Έρευνα να κάνει η κυβέρνηση, για να μάθουμε με ποια κριτήρια η ΕΡΤ, που νταηλήκι εισπράττει συνδρομές, επίσης νταηλήκι, και όχι για τα συμφέροντα της, κάνει ύποπτα αλισβερίσια. Ποιος άλλος, εκτός των ΠΑΕ, ωφελήθηκε παραμονές των εκλογών με το νιτερέσο της ΕΡΤ και των ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ