ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

 
Υπόθεση Novartis. Γράφουν, ξαναγράφουν και δεν θα σταματήσουν να επαναλαμβάνουν τα ίδιες στημένες λεμονόκουπες. Και επειδή δεν μιλάνε όσοι... αποκαλύπτουν την προσπάθεια συγκάλυψης και σ' αυτό το σκάνδαλο long play στο δημόσιο βίο της χώρας, η κουβέντα είναι μία. Τα κόμματα, έστω κατά τους αφελείς οι δυο πλευρές στην κομματοκρατία, μας τα έχουν ζαλίσει υποστηρίζοντας ότι υπάρχει και δεν υπάρχει κανένα σκάνδαλο. 
Και τι υπάρχει; Για τους μεν σκευωρία, για τους δε απόκρυψη της αλήθειας. Και ψάξε βρες, λοιπόν, αυτό που δεν μπορεί να βρει η δικαιοσύνη, η οποία ή παρασύρεται και επηρεάζεται με συνέπεια να μένει βαθειά νυχτωμένη ή είναι ανίκανη να τιμωρήσει τους ενόχους. Τους πιαστράκηδες υπουργούς.
Αλά σκάνδαλο siemens πάει η δουλειά. Αμ, πως, που έλεγε ο βλάχος. Ασουπί θα καταλήξει κι αυτό το έργο. 
Ό,τι και να λένε η πραγματικότητα είναι μία. Η πολυεθνική φαρμακοβιομηχανία Novartis χοντροκονομούσε για χρόνια και στο κόλπο εκτός από τους πολιτικούς ήταν ιατροί και ιατρικοί επισκέπτες. Κι όταν λέμε πολιτικοί εννοούμε ότι είχαν γνώση οι... φύλακες, δηλαδή τα κόμματα. Που δεν έκαναν μόνο το κορόιδο. Μη λησμονούμε ότι τον υπουργό υγείας τον διορίζει ο πρωθυπουργός, επιλέγεται, δεν ορκίζεται νταηλήκι μόνος του. 
Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ