ΓΙΑ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Ο ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ!

 

Στις εκλογές που έγιναν στην Αίγυπτο βρέθηκαν και ''ψηφοδέλτια'' με το όνομα του Σαλάχ. Του συμπατριώτη τους ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, ο οποίος βέβαια δεν ήταν υποψήφιος. Συμβαίνει. Στην κάλπη να ρίχνει ο άλλος ό,τι γουστάρει, από προφυλακτικά μέχρι χαρτί υγείας και να γράφει την τρέλα του, είτε για διαμαρτυρία, είτε για την πλάκα του.

Στέλνει κατά σύστημα οικονομική βοήθεια στο χωριό του ο Μωχάμεντ Σαλάχ και γι' αυτό είναι δημοφιλής στην Αίγυπτο. Πρόσφατα χάρισε ένα εκατομμύριο ευρώ στην εθνική προσπάθεια για την καταπολέμηση του κορονοϊού. Σκέπτεται να... πολιτευτεί ο διάσημος ποδοσφαιριστής της πρωταθλήτριας Ευρώπης; Λέγονται κι αυτά. Δεν τα αποφεύγει κανείς που θέλει να κάνει το καλό χωρίς δεύτερη σκέψη.

Με τον κορονοϊό είναι δύσκολο να καταγράψει κανείς όλες τις προσφορές σε χρήματα από επαγγελματίες των γηπέδων. Ποδοσφαιριστές, μπασκετμπωλίστες, τενίστες κ.α. Αλήθεια, τι αξία να έχει το χρήμα κάποιου στην άκρη, όταν κερδήθηκε από τον κόσμο και σήμερα ο κόσμος κινδυνεύει από έναν άγνωστο και σκοτεινό εχθρό;

Διακόπηκε το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επιτόπου ανέλαβε προσωπικά να πληρώνει τους μισθούς όλων των εργαζομένων στο γήπεδο της ομάδος του. Σκέπτεται να ασχοληθεί με την... πολιτική; Ούτε ο Σαλάχ θέλει να γίνει υπουργός και πρωθυπουργός. Δεν έχουν ιδιοτέλεια όλες οι καλές πράξεις. Στο φινάλε, κι αν έχουν, γιατί οι εμπαθείς δεν στέκονται στην έμπρακτη αλληλεγγύη και το υψηλό αίσθημα κοινωνικότητας και βγάζουν το δηλητήριο τους. Πιο μαύρο από τον κορονοϊό.


Διαβάστε ακόμα:

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ